Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Δ. Γεράκος: Τώρα θα νιώσουμε τη δύναμη της έδρας

Ο έμπειρος γκολκίπερ του Πανζαγορισιακού Δημήτρης Γεράκος μιλά για την ομάδα του

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Η επιστροφή του Πανζαγορισιακού στη φυσική του έδρα που είναι το γήπεδο Τσεπελόβου αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα στο νέο πρωτάθλημα Β’ κατηγορίας της ΕΠΣΠ. Αυτό τόνισε στον «Η.Α» ο έμπειρος γκολκίπερ του Πανζαγορισιακού Δημήτρης Γεράκος που θα είναι και φέτος ο φύλακας άγγελος των δικτύων. Πιο συγκεκριμένα δήλωσε: «Το να παίζουμε στη δική μας έδρα είναι πολύ σημαντικό γεγονός και πιστεύω ότι θα μας δώσει άλλο αέρα σαν ομάδα. Όπως και να το κάνουμε στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά και στο επαγγελματικό αν το δούμε ευρύτερα, πάντα ο παράγων έδρα παίζει σημαντικό ρόλο. Το ότι θα αγωνιζόμαστε στο γήπεδο Τσεπελόβου είναι σημαντικό. Θα έχουμε το δικό μας γήπεδο, το δικό μας σπίτι και παράλληλα για τους κατοίκους των περισσότερων χωριών του Ζαγορίου θα είναι πιο εύκολο να έρχονται στο Τσεπέλοβο και να βλέπουν τα παιχνίδια, παρά να έρχονται στα Γιάννινα, έχοντας το γήπεδο της ΕΠΣΗΠ έδρα μας». 

Για την πορεία του Πανζαγορισιακού στη νέα σεζόν ο Δημήτρης Γεράκος τόνισε: «Κατ’ αρχάς να νιώθουμε όλοι ευχάριστα στην ομάδα και με μια καλή πορεία να φθάσει ο πήχης μέσα στην πρώτη πεντάδα. Περισσότερα από τώρα δεν μπορούμε να πούμε, γιατί δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ της ομάδας και δεν ξέρουμε πως είναι και οι άλλες ομάδες». Να σημειωθεί ότι ο Δημήτρης Γεράκος με τον γκολκίπερ Τσακτσίρα της Θύελλας Κατσικάς πέρσι δεν έλειψαν ούτε λεπτό κάτω από τα γκολπόστ.


ΕΝΤΑΤΙΚΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Η προετοιμασία του Πανζαγορισιακού συνεχίζεται εντατικά υπό την επίβλεψη του Σπύρου Σκλιβανίτη. Ο παλιός άσσος σημαντικών ομάδων, όπως Κατσικά, Πέραμα, Βελισσάριο, είναι για 2η χρονιά στον πάγκο της ομάδας. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 17 Αυγούστου στο γήπεδο της Αμφιθέας. Στην ομάδα έμεινε ο βασικός κορμός από πέρσι όπως είναι οι Γεράκος, Κοντοδήμος, Παπιγγιώτης, Κανδρέλης, Θανασιάς, Μούτας. 

Αποκτήθηκαν οι Άγγελος Νασούλας από Α. Ε. Αναργύρων, Κώστας Πάτσης από ομάδα της Πρέβεζας, Κώστας Μπασιαδήμας από Α. Ο. Σταυρακίου, Απόλλων Κορέττας από Πεντέλη, Βασίλης Καρακατσάνης από την ακαδημία του Περάματος, Κώστας Στεφάνου από Μάρμαρα, Ευάγγελος Χαρλάς από Βουνοπλαγιά. Επίσης η ομάδα θα ενισχυθεί και με τους Παναγιώτη Τσουμάνη και Βασίλη Ντόβα που αναμένεται να απολυθούν από τον στρατό.

Από τον Πανζαγορισιακό αποχώρησαν οι Κώστας Νασίκας, Κλεάνθης Οικονόμου, Άγγελος Χάιδος, Κώστας Τσουμάνης, Νίκος Ανδρούτσος.


ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ


Με νέα διοίκηση θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα ο Πανζαγορισιακός, η σύνθεση της οποίας έχει ως εξής: Πρόεδρος Παναγιώτης Αθανασούλας, αντιπρόεδρος Δημήτριος Χατζαρόπουλος, γενικός γραμματέας Κώστας Τσιγαράς, ταμίας Ιωάννης Γκούρης, γενικός αρχηγός Βασίλης Κώστας (περυσινός πρόεδρος), μέλη Γαβριήλ Παπαναστασίου, Ηλίας Ράπτης, Γιώργος Σουλτάνης, Σπύρος Αρβανίτης.