Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Μπαίνουν σιγά σιγά οι Καρανίκας, Μιχαήλ, σε λίγο και ο Νικολιάς

Στιγμιότυπο από την προπόνηση της Τρίτης με τον Αλέξανδρο Νικολιά να κάνει ατομικό πρόγραμμα


Κανονικά προπονήθηκαν  την Τρίτη οι Ακόστα και Ναδάλες που τη Δευτέρα είχαν άδεια για να ξεκουραστούν. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν οι Καρανίκας και Νικολιάς, με τον πρώτο να μπαίνει από Πέμπτη στο κανονικό πρόγραμμα.
Ο Νικολιάς αρχικά ξεκινά με την υπόλοιπη ομάδα αλλά όταν αρχίζουν κάποιες ασκήσεις κάνει ατομικό πρόγραμμα. Από τα τέλη της άλλης εβδομάδας μπορεί να είναι έτοιμος με ειδικό πρόγραμμα για να καλύψει το χαμένο έδαφος αφού είναι τραυματίας από τα μέσα Ιουλίου. Περισσότερο προληπτικά έμεινε και την Τρίτη εκτός προγράμματος ο Αλέξης Μιχαήλ, που σήμερα Τετάρτη θα προπονηθεί κανονικά. Ο Λίλα είναι με την εθνική Αλβανίας, ενώ ο Μαμπουλού πήγρε μια μέρα άδεια για προσωπικούς λόγους.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (30/8)


Με τις γνωστές απουσίες των Καρανίκα, Μιχαήλ, Λίλα στους οποίους προστέθηκε σήμερα και ο Christopher Maboulou για προσωπικούς λόγους, ολοκληρώθηκε και η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Το σημερινό πρόγραμμα περιλάμβανε υποομαδική επιθετική και αμυντική τακτική καθώς επίσης και αγωνιστικά παιχνίδια. Επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση αύριο στις 18:00.