Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Κοπή πίτας και βραβεύσεις στο Σπάρτακο Ιωαννίνων

Αθλητές και αθλήτριες του Σπάρτακου Ιωαννίνων


Την Παρασκευή 08 Ιανουαρίου 2016, ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων σε μια λιτή,  ζεστή και οικογενειακή εκδήλωση, η οποία έγινε στην αίθουσα του πολιτιστικού πολυχώρου «Δημ. Χατζής », στα παλαιά σφαγεία με την παρουσία δεκάδων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων και τον γονέων αυτών, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και βράβευσε τους αθλητές όλων των τμημάτων του συλλόγου που διακρίθηκαν το 2015.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Ταμίας του συλλόγου κ. Απόστολος Τσιμαράκης και άνοιξε ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Αναστάσιος Λάγκας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιτυχίες που είχε στο 2015 και στα προβλήματα του συλλόγου και ευχαρίστησε τους προπονητές, τους αθλητές – αθλήτριες, καθώς και τους γονείς αυτών για την καθημερινή προσφορά στο σύλλογο.
Στη συνέχεια βραβεύτηκαν οι αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν σε διεθνείς και πανελλήνιους αγώνες το 2015, από τους κ.κ. Ιωάννη Καραμπίνα Αντιπεριφερειάρχη, Γεώργιο Παπαδιώτη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιωαννιτών, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Αθανάσιο Μανταλόβα και Παντελή Κολόκα και τον πρόεδρο της Ε.Δ. του ΠΕΑΚΙ κ. Σπυρίδωνα Πάϊκα, οι οποίοι και χαιρέτησαν την εκδήλωση. Οι αθλητές και αθλήτριες είναι: ΄Αρση βαρών οι: Μαρκούλας Γιώργος, Αυδόκης Κων/νος, Μπούμπα Βασιλική, Μπογά ΄Αννα,  Μουρατλάρι  Νίκο, Πολυχρονιάδη Χριστίνα, Μπαλάσκα Σταυρούλα,  Διαμάντη Βασιλική, Ντούτση Γεωργία, Γεωργίου Νεκταρία, Οσμάνι Ντριλόν, Δήμος Φίλιππος, Τζίμας Σπυρίδων Καρακώστας Ραφαήλ, 
Tζούντο: Καλογήρου Δημήτριος, Καλογήρου Ευάγγελος,  Βασιλείου Θεοφανία   και στίβος η Παδιώτη Αλίκη.
   Στη συνέχεια κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί έπεσε στον αθλητή Κων/νο Αυδόκη.
                                                             Ιωάννινα 11 Δεκεμβρίου 2016

                                                                   Από το Γραφείο Τύπου