Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Πετράκης: "Ο Τσάβεζ είναι παίκτης μας"

Τι είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης


Στη συνέντευξη Τύπου ο Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: «Παίζαμε με μία μεγάλη ομάδα. Ο ΠΑΟΚ ήταν υπό πίεση και ξέραμε πώς θα βγάλει ενέργεια. Το έδειξε πόσο πολύ ήθελε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ στην επίθεση έχει μεγάλη ποιότητα και όλα αυτά μαζί έκαναν πραγματικά δύσκολη τη δουλειά μας. Στο πρώτο ημίχρονο βέβαια και στις αμυντικές μας υποχρεώσεις είχαμε καλή συμπεριφορά.
Εξαίρεση αποτέλεσαν μερικά περιφερειακά σουτ και το πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα. Στο ίδιο διάστημα βέβαια δεν γίναμε επικίνδυνοι. Ο κύριος λόγος ήταν η συμπεριφορά του αντιπάλου και το ότι χάναμε εύκολα την μπάλα. Μετά το πρώτο γκολ παίξαμε πιο ψηλά και όταν η ομάδα που έχει τόση ποιότητα και ικανότητα βρήκε χώρους τους αξιοποίησε. Μόνο στο τέλος γίναμε απειλητικοί και έτσι έληξε το ματς με αυτό το σκορ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ». 

Σε ερώτηση για το αν επέλεξε να ξεκινήσει τόσο αμυντικά και γιατί, τόνισε: «Ήταν συνειδητή επιλογή και νομίζω ότι αρχικά πήγε καλά». 

Ο Πετράκης αναφέρθηκε και στην υπόθεση Τσάβες, λέγοντας: «Είναι παίκτης μας και τίποτα άλλο».

Ο Πετράκης ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου και για τον Χάρη Χαρίση που όσο περνούν οι εβδομάδες τόσο και πιο πολύ ανεβάζει την απόδοσή του. Ο πρώην προπονητής του είπε για τον Χαρίση: «Όταν τον πήρα από μικρούς είχα δει ότι έχει τις προϋποθέσεις να πάει μπροστά. Έχει όλο το πακέτο. Νοοτροπία, ποιότητα, χαρακτήρα, θέληση. Ήμουν σίγουρος ακόμη και όταν είχε τους τραυματισμούς ότι θα τα καταφέρει! Το δείχνει και έχει πολλά περιθώρια εξέλιξης. Να είναι καλά και προσεκτικός…».