Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

4 κόκκινες και 15 κίτρινες έδειξε ο Μάνταλος στον ΠΑΣ!

Χόρτασε να δείχνει κάρτες στους παίκτες του ΠΑΣ ο Μάνταλος!

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες για το διαιτητή Μάνταλο για την ευκολία που απέβαλε τους παίκτες του ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και τον τρόπο που διηύθυνε το παιχνίδι, δείχνοντας εύνοια προς τη γηπεδούχο ομάδα.
Ψάχνοντας χτες τα φύλλα αγώνων από προηγούμενα παιχνίδια του ΠΑΣ με ρέφερι το Μάνταλο βρήκαμε το εξής καταπληκτικό στοιχείο: Κατά τα δύο τελευταία χρόνια σε 4 παιχνίδια του ΠΑΣ στη σούπερ λίγκα που ήταν ρέφερι αυτός, έδειξε 4 κόκκινες κάρτες και 15 κίτρινες σε παίκτες της τοπικής ομάδας! Δεν νομίζουμε να έχει άλλος διαιτητής ένα τέτοιο ρεκόρ καρτών σε σχέση με τα παιχνίδια και σε βάρος μια ομάδας. Και ιδού οι αποδείξεις:
Στις 27-10-2013 στο ματς Βέροια – ΠΑΣ 2-2 απέβαλε στο 69’ το Λίλα και έδειξε κίτρινες κάρτες σε Λίλα, Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Κοροβέση, Ντάσιο. 
Στις 25-10-2014 στο ματς ΠΑΣ – Καλλονή 0-0 απέβαλε πάλι το Λίλ με δύο κίτρινες κάρτες. 
Στο πρόσφατο ματς με την ΑΕΚ απέβαλε Μιχαήλ, Τζημόπουλο με 2 κίτρινες κάρτες στον καθένα και επίσης κιτρίνισε τους Μπέριο, Στρούνα. 
Στο μοναδικό ματς της τελευταίας διετίας που ο Μάνταλος  δεν απέβαλε παίκτη του ΠΑΣ ήταν με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη στις 6-12-2014 που έληξε με σκορ 2-2, αλλά εκεί έδειξε κίτρινες κάρτες στους Ναδάλες, Στρούνα, Σκόνδρα, Αυγενικού. Παραθέτουμε τα στοιχεία έτσι για την ιστορία, χωρίς κανένα άλλο σχόλιο, καθώς τα στοιχεία μιλούν από μόνα τους.