Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Δύο πρώην του ΠΑΣ υπέγραψαν στον Άρη

Δύο πρώην παίκτες του ΠΑΣ Καζναφέρης (φωτο) υπέγραψαν νέα συμβόλαια με τον Άρη


Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζεται η ενίσχυση του Άρη, το ρόστερ του οποίου έχει ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό από τη στιγμή που πήρε τα ηνία ο Θοδωρής Καρυπίδης.

Τα τρία νέα αποκτήματα των «κίτρινων», όπως άλλωστε αναμενόταν, είναι οι Μάουρο Πόι, Κώστας Καζναφέρης και Βασίλης Ρόβας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές βρέθηκαν το πρωί της Τρίτης (15/9) στα γραφεία του συλλόγου και υπέγραψαν τα ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασίας.


Πρόκειται φυσικά για παίκτες, που γνωρίζουν άριστα το περιβάλλον του Άρη, αφού όλοι τους έχουν ξαναφορέσει τη φανέλα του συλλόγου. Ο Αργεντινός εξάλλου μέχρι πριν τρεις μήνες ήταν παίκτης του Άρη και ο μεγάλος πρωταγωνιστής της προηγούμενης σεζόν.

Η επισημοποίηση της απόκτησής τους είναι θέμα χρόνου, όπως άλλωστε και του Μάρκου Ντούνη, ο οποίος έχει ήδη υπογράψει και θα ανακοινωθεί επίσης άμεσα.

Από εκεί και πέρα, η Τρίτη (15/9) είναι η καθοριστική μέρα για το ζήτημα του προπονητή. Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι το μεγάλο φαβορί και το μεσημέρι θα έχει την τελική συνάντηση με τους διοικούντες, πιθανότατα με τον ίδιο τον Καρυπίδη.

Οι πρώτες επαφές έχουν ήδη γίνει και διαφάνηκε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας, ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού της Τρίτης (15/9).

Αν όλα κυλήσουν ομαλά και οι συζητήσεις έχουν αίσιο φινάλε, τότε ο έμπειρος τεχνικός την Τετάρτη (16/9) θα αφιχθεί στη Θεσσαλονίκη για να αναλάβει άμεσα τα καθήκοντά του.

a-sports.gr