Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Δέλλας: Η ουσία είναι που πήραμε 3 βαθμούς

Οι δηλώσεις που έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Τραϊανός Δέλλας


Αν και είδε και επισήμανε τα λάθη των παικτών του, αλλά και το "νεκρό" διάστημα που είχαν στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στις δηλώσεις του στη σωστή αντίδραση που είχαν μετά το 0-1, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να γυρίσουν το ματς πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Αναλυτικά όσα είπε ο Δέλλας στη συνέντευξη Τύπου:
"Το ζητούμενο για μας σήμερα ήταν οι τρεις βαθμοί, μετά τη διακοπή που είχαμε. Θεωρώ ότι αυτό δεν ήρθε εύκολα. Μας δυσκόλεψε το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ νωρίς. Κρατάω όμως την αντίδραση των παικτών, μετά το γκολ. Δεν υπήρχε πανικός. Προσπαθήσαμε και ήρθε το γκολ με το πέναλτι. Ήρθε και το δεύτερο γκολ πριν το ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε αδικαιολόγητα χώρο στον αντίπαλο. Σε γενικές γραμμές όμως είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Μου θύμισε λίγο το παιχνίδι με περσινά ματς που προσπαθήσαμε να διασπάσουμε άμυνες κλειστές. Κρατάω τη νίκη και την αντίδραση των παιδιών ώστε να γυρίσουν το παιχνίδι, αν και κάναμε κάποια λαθάκια".

Τι έφταιξε στο διάστημα του δευτέρου μέρους; 
"Ο αντίπαλος στην επανάληψη ο αντίπαλος γύρισε το σύστημα σε 4-3-3 ρίσκαρε αρκετά. Εκεί κάπου οι δικοί μου παίκτες... χάθηκαν. Επανήλθαν όμως γρήγορα και αυτό είναι σημαντικό. Σε κανένα σημείο του παιχνιδιού δεν πανικοβληθήκαμε. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, με κάτω τη μπάλα και όχι ανορθόδοξα. Είχαμε φάσεις για γκολ και είμαι σίγουρος ότι τα γκολ θα έρθουν".

Για το αν μπορεί να αλλάξει η διάταξη να χωρέσουν όλοι μαζί (Μάνταλος, Βάργκας κτλ.);
"Για τον Μάνταλο να πω ότι γύρισε μετά από έξι μήνες. Θέλει χρόνο... Μέρα με την ημέρα, χρόνο με το χρόνο. Κάνουμε ένα φιλικό την Τρίτη για τον Μάνταλο, τον Κορδέρο, όσους δεν έπαιξαν. Εχω τη χαρά να συνεργάζομαι με καλούς παίκτες. Το θέμα είναι να ξέρει τι πρέπει να κάνει ο καθένας μέσα στο γήπεδο. Το θέμα δεν είναι ποιος θα παίζει, αλλά η ομάδα να μην έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της". 
"Οι μεταγραφές τελείωσαν δεν έχει άλλες ερωτήσεις...", είπε στο φινάλε ο Δέλλας και έφυγε γελώντας από την αίθουσα Τύπου, όταν είδε πως δεν υπάρχουν άλλες ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.


ΠΗΓΗ: aek365.com