Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Αλ. Μιχαήλ: Ο ΠΑΣ δεν άξιζε αυτό που πήρε

Οι δηλώσεις στη NOVA από τον αρχηγό του ΠΑΣ Αλέξη Μιχαήλ


Ο Αλέξης Μιχαήλ έκανε δηλώσεις στη NOVA για το παιχνίδι με την ΑΕΚ τονίζοντας τα εξής: «Τη στιγμή που δέχτηκα εγώ τη2η κίτρινη κάρτα η ομάδα μου πίεζε για την ισοφάριση, είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Η ΑΕΚ είχε κουραστεί και είχαμε την ευκαιρία να πετύχουμε κάποιο τέρμα που θα μας έφερνε στο 2-2. Μετά την αποβολή τα πράγματα δυσκόλεψαν και μετά τη 2η αποβολή κρίθηκε και το παιχνίδι. Δεχτήκαμε το 3ο γκολ και κάπου εκεί τελείωσε το παιχνίδι».


Για το αν ο ΠΑΣ ενώ ξεκίνησε με γκολ αιφνιδιάστηκε στη συνέχεια από την  ΑΕΚ: «Όχι δεν αιφνιδιαστήκαμε και δουλέψαμε πάνω σ’ αυτό. Ξέραμε ότι η ΑΕΚ θα πρεσάρει, θα πιέσει ψηλά. Στο πρώτο 20λεπτο νομίζω ότι ήμασταν αρκετά καλοί, τους κρατήσαμε, περιμέναμε, μας δόθηκε η ευκαιρία να πετύχουμε τέρμα. Μετά το τέρμα που πετύχαμε, κατά τη γνώμη μου καθίσαμε πίσω και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Η ΑΕΚ μας πίεσε περισσότερο, έγιναν διάφορα πράγματα, όλοι όσοι είδαν το παιχνίδι μπορούν να αντιληφθούν ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν άξιζε αυτό που πήρε πραγματικά. Δεν ξέρω αν θα κέρδιζε ή αν θα έχανε, αλλά νομίζω η δική μας ομάδα αυτό που μπορεί και κάνει είναι να παλεύει τα παιχνίδια μέχρι το 90’ και σε όποια έδρα παίζει να διεκδικεί βαθμό ή βαθμούς».


Για το αν θα είναι ανταγωνιστικός ο ΠΑΣ στη συνέχεια: «Ο κόσμος το έχει καταλάβει και θεωρεί τον ΠΑΣ μια καλή και αξιόπιστη ομάδα της σούπερ λίγκα. Εύχομαι στη συνέχεια να δει ο κόσμος καλύτερα αποτελέσματα από εμάς και παρόλο το δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε να πάρουμε πολλούς βαθμούς»