Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

Γ. Πετράκης: Οι αποβολές έπαιξαν καθοριστικό ρόλο

Ο Γιάννης Πετράκης στον πάγκο του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ με τους συνεργάτες του Γεωργουλόπουλο, Αλεξίου (ΦΩΤΟ aek365.com)


Στην ποιότητα της ΑΕΚ, αλλά και στην αποβολή που έκοψε... τον αέρα που είχε πάρει η ομάδα του, στο δεύτερο ημίχρονο, στάθηκε ο Γιάννης Πετράκης στις δηλώσεις του. 


Αναλυτικά ο τεχνικός του ΠΑΣ είπε στη συνέντευξη Τύπου: 

"Ειχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομαδα που έχει πολύ ποιότητα ειδικά στην επίθεση. Μία ομάδα που έχει οργάνωση στο παιχνίδι της. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε χώρο, είχε η ΑΕΚ την υπεροχή, όμως εκτός των γκολ δεν είχε η ΑΕΚ αξιόλογες φάσεις. Μέσα σε αυτό το διάστημα κάναμε ένα γκολ εμείς και είχαμε κάποιες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε η ΑΕΚ να κάνει ένα γκολ με βάσει των ευκαιριών που είχε. Αλλάξαμε όμως στην πορεία εμείς το πρόσωπό μας, είχαμε φάσεις, όμως μετά την πρώτη αποβολή και κυρίως τη δεύτερη δεν μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι παραπάνω απέναντι σε αυτή την ποιοτική ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και εμείς συνεχίζουμε". 

Αν μπορούσε ο ΠΑΣ να πάρει κάτι παραπάνω από το ματς αν έπαιζε στο πρώτο ημίχρονο, όπως στο δεύτερο; 
"Μέσα απ' αυτή τη διάταξη, ανεβάζοντας την ομάδα πιο πάνω, η ΑΕΚ έκανε καθαρές ευκαιρίες. Πάντα κάτι κερδίζεις, πάντα κάτι χάνεις. Έτσι είναι η μπάλα. Αν ρισκάρεις, μπορεί να πάει θετικά κάτι, μπορεί και αρνητικά. Σημαντικό για μας ήταν η πρώτη αποβολή. Είχαμε πάρει τον "αέρα" του παιχνιδιού". 

Αν ήταν τραβηγμένη η αποβολή του Μιχαήλ και το πέναλτι; 
"Δεν θέλω να κάνω σχόλια" 

Για τους Μπέριο και Μιχάηλ που τους έβαλε στόπερ κι αν δούλεψαν καλά στο σημερινό ματς; 
"Ειναι η ομαδική λειτουργία της ομάδας. Έχει να κάνει και με την ποιότητα που έχει ο αντίπαλος. Δεν αλλάζω εύκολα πρόσωπα. Δεν ταίριαζε ο Μπουονανότε με το κεντρικό μας αμυντικό μας δίδυμο". 

Για το ματς με τον Ατρόμητο; 
"Η ομάδα δεν έχει... 12 παίκτες. Έχει 25. Θα είναι σημαντικές οι απουσίες, αλλά θα προσπαθήσουν όλα τα παιδιά να αντεπεξέλθουν". 


Για την επιστροφή του Λίλα; 
"Θέλει χρόνο. Είναι σπουδαίος παίκτης ο Λίλα. Θα δούμε μέσα στο χρόνο"


ΠΗΓΗ: aek365.com