Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Πως θα καλύψει τα κενά Τζημόπουλου, Μιχαήλ ο Πετράκης

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο ΠΑΣ για το ματς με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Τετάρτη

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μια εβδομάδα γεμάτη έχουν στον ΠΑΣ για να δουλέψουν πάνω στα πλάνα του επόμενου αγώνα με τον Ατρόμητο που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Μετά το ρεπό της Τρίτης, από σήμερα θα ξεκινήσουν πάλι οι προπονήσεις που θα συνεχιστούν σε καθημερινή βάση. Ακόμα και την Κυριακή ημέρα των εκλογών είναι προγραμματισμένη απογευματινή προπόνηση.  Σήμερα θα φανεί σε τι κατάσταση είναι οι Ακόστα και Μπέριος που τραυματίστηκαν στο ματς με την ΑΕΚ και θα κάνουν προληπτικά ατομικό πρόγραμμα για λίγες μέρες. Για το ματς με τον Ατρόμητο την Τετάρτη, δεν υπάρχει ασφαλώς καμία ανησυχία και θα είναι κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Πετράκη.

Ο Κρητικός τεχνικός θα προσπαθήσει αυτές τις μέρες να βρει ένα σχήμα χωρίς τους Μιχαήλ (κεντρικός αμυντικός), Τζημόπουλο (αμυντικό χαφ) που αποβλήθηκαν από το Μάνταλο στο ματς με την ΑΕΚ και δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Όπως σημειώσαμε και χτες, οι πρώτες εκτιμήσεις είναι να γυρίσει ο Λίλα και να παίξει δίπλα στον Τσουκαλά στη γραμμή των αμυντικών χαφ ή αντί του Τζημόπουλου να παίξει ο Κοζορώνης. Για τη θέση του Μιχαήλ στο κέντρο της άμυνας προορίζεται ο Σκόνδρας.

Το πώς θα κάνει τα σχέδιά του ο Πετράκης θα φανεί τις επόμενες μέρες και θα εξαρτηθεί και από τον τρόπο και τη στρατηγική που θα ακολουθήσει σε συνάρτηση με το αγωνιστικό πλάνο που έχει η φιλοξενούμενη ομάδα. Ανεξάρτητα από το πώς θα καλυφθούν τα κενά των δύο αποβληθέντων παικτών, η απουσία τους είναι ασφαλώς πρόβλημα, γιατί είναι παίκτες που συγκαταλέγονται στα στηρίγματα της ομάδας και του οικοδομήματος που έχει χτίσει ο Πετράκης. Ωστόσο ο Κρητικός τεχνικός, δεν μένει σ’ αυτές τις απουσίες, τονίζοντας ότι ο ΠΑΣ έχει 25 καλούς και ισάξιους παίκτες, που μπορούν να αναπληρώσουν τα κενά. Κι αυτό είναι λογικό, γιατί ένας μαραθώνιος 30 αγωνιστικών στο πρωτάθλημα δεν βγαίνει με μια ενδεκάδα, αλλά θα πρέπει να είναι έτοιμοι όλοι οι ποδοσφαιριστές.

Στο κυανόλευκοι στρατόπεδο δίνουν μεγάλη σημασία στο παιχνίδι αυτό, το θεωρούν ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί ο «Άγιαξ» προέρχεται από ήττα, έχει στη συνέχεια ένα δύσκολο πρόγραμμα μέχρι την 8η αγωνιστική και θα πρέπει να αξιοποιήσει κατά τον καλύτερο τρόπο τη δυνατή έδρα του. Περιμένουν βέβαια μεγάλη αντίδραση από τον Ατρόμητο που έχασε στο Περιστέρι από την Ξάνθη, αλλά πιστεύουν οι Γιαννιώτες, ότι παρά τις απώλειες των Μιχαήλ και Τζημόπουλου έχουν τα φόντα για να πάρουν τη νίκη.


Αυτό που θα ζητήσει σήμερα ο Πετράκης επιστρέφοντας στις προπονήσεις είναι να ξεχάσουν το ματς με την ΑΕΚ και να αφοσιωθούν σ’ αυτό με τον Ατρόμητο. «Το πώς χάσαμε από την ΑΕΚ, χάσαμε, δεν γυρίζει πίσω το ματς αυτό. Όπως κάναμε με τον ΠΑΟΚ το ίδιο να κάνουμε και με τον Ατρόμητο για να πάρουμε τη νίκη και να γεμίσουμε με χαρά τον κόσμο μας» σχολιάζουν μέσα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εντός των ημερών θα κυκλοφορήσουν και τα εισιτήρια του αγώνα, για να τα προμηθευτεί έγκαιρα ο κόσμος και να πάει χωρίς ταλαιπωρία με ουρές στο γήπεδο.