Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ ανακοίνωσε τα ονόματα των προπονητών

Μιχάλης Μπόλος και Τάκης Στούκας (στο στιγμιότυπο με τον Ζτένκο Μουφ) θα είναι και στη νέα σαιζόν προπονητές στον Ερασιτέχνη ΠΑΣ


Mετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, το οποίο έκανε δεκτές της εισηγήσεις του υπεύθυνου υποδομών, αλλά και του γενικού αρχηγού των αθλητικών τμημάτων του σωματείου, όπως ορίζει το νέο καταστατικό του σωματείου, το οποίο τροποποιήθηκε και εγκρίθηκε στις 6/5/2015, για το τμήμα ποδοσφαίρου και για την περίοδο 2015-2016 ανακοινώνονται οι προπονητές των τμημάτων ως εξής:

ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ (2000-2001) ο κ. Αντώνης Δημητρίου, προπονητής με πτυχίο UEFA C.
ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΙΔΩΝ (2002-2003) ο κ. Δημήτρης Στούκας, προπονητής με πτυχίο UEFA C.
ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ (2004-2005) ο κ. Μιχάλης Μπόλος, προπονητής με πτυχίο UEFA C.
ΟΜΑΔΕΣ JUNIORS-PRO JUNIORS (2006-2010) οι κ. κ. Νίκος Νίτας Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής με πτυχίο UEFA Α και ο κ. Αλέξανδρος Νιτσιάκος Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, προπονητής με πτυχίο UEFAΒ και C.
Το προπονητικό τημ θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες και με έτερους προπονητές με πτυχίο.
Παρακαλούνται οι αθλητές γεννημένοι το 2003 και όσοι δεν έχουν επίσημα δελτία ΕΠΟ, να προσκομίσουν τα ανάλογα δικαιολογητικά προκειμένου να είναι έτοιμοι για τους αγώνες εν όψει της νέας σεζόν.
Να σημειωθεί ότι τα γραφεία του σωματείου στις εγκαταστάσεις του, είναι ανοικτά καθημερινά από 17.00 μέχρι 19.00 για εκδόσεις νέων δελτίων, μεταγραφές κ.λ.π.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Δελτία ΕΠΟ για λογαριασμό του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, εκδίδει μόνο το σωματείο.

ΠΗΓΗ: fcpasgiannina.gr