Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Η προετοιμασία και οι αποχωρήσεις από το Καρπενήσι

Στιγμιότυπο από τον φιλικό αγώνα ΠΑΣ - Παναιτωλικός 4-1 (ΦΩΤΟ evrytanikasport.blogspot.gr)

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Δεν θα συνεχίσει άλλο να προπονείται ο Κατσέτης καθώς ο ΠΑΣ δεν θα προβεί στην απόκτησή του. Έτσι αποχώρησε και από το Καρπενήσι, παρότι έδειξε καλά στοιχεία, αλλά οι μεταγραφικές αναζητήσεις του «Άγιαξ» είναι σε άλλα επίπεδα.
Ο Κατσέτης ήταν από την Πέμπτη στην Ευρυτανία, ενώ στο φιλικό με τον Παναιτωλικό είχε πετύχει το πρώτο γκολ. Από τους υπό δοκιμή παίκτες έμεινε μόνο ο Μυρθιανός, που προπονείται πολλές μέρες με τον ΠΑΣ και είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί. Περισσότερα για τα μεταγραφικά θα συζητηθούν αύριο που θα ανεβεί στο Καρπενήσι ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης. Επειδή υπάρχουν πολλές προτάσεις για νέους παίκτες από ομάδες Β’ και Γ’ Εθνικής δεν αποκλείεται να ανεβεί και κάποιος άλλος ενδιαφερόμενος στο Καρπενήσι για να τον δει ο Πετράκης. 

Προπονήσεις με την ομάδα ξεκίνησε κανονικά και ο Βαλάντης Κοζορώνης που είναι η 4η μεταγραφή του «Άγιαξ». Θα κάνει και ατομικό πρόγραμμα μέχρι να πιάσει τα επίπεδα των άλλων παικτών, αλλά θα ακολουθεί και ένα μέρος από το βασικό πρόγραμμα προετοιμασίας. Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΣ απέκτησε μέχρι τώρα τους Φερφελή, Περιστερίδη, Καρανίκα, Κοζορώνη, έγινε επαγγελματίας από την ομάδα νέων Κ-20 ο Κολιοφούκας και ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους οι Μιχαήλ, Βελλίδης, Ακόστα, Ναδάλες, Αυγενικού και επέκτεινε το συμβόλαιό του ο Γαρουφαλιάς.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται η προετοιμασία


Στο αγωνιστικό κομμάτι με διπλές προπονήσεις (πρωί και απόγευμα) συνεχίστηκε η προετοιμασία με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν και χτες Βελλίδης, Στρούνα, Γαρουφαλιάς και είναι άγνωστο αν παίξουν την Πέμπτη στο φιλικό με τον Ηρακλή. Δεν είχαν αγωνιστεί ούτε στο πρώτο φιλικό με τον Παναιτωλικό το περασμένο Σάββατο στο Καρπενήσι. Η προετοιμασία γίνεται χωρίς προβλήματα και με καλές κλιματολογικές συνθήκες καθώς αυτές τις μέρες στα Γιάννινα και σε άλλες περιοχές έχει καύσωνα, ενώ στο Καρπενήσι έχει δροσιά. 

Ο Γιάννης Πετράκης είναι γενικά ικανοποιημένος από την προσπάθεια που γίνεται, σημειώνοντας πολλές φορές ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει. Είναι η τελευταία εβδομάδα προετοιμασίας στην Ευρυτανία, όπου από το τεχνικό τημ περιμένουν να δουν τα δεδομένα που θέλουν βάσει του χρονοδιαγράμματος της προετοιμασίας. Στο φιλικό της Πέμπτης με τον Ηρακλή θα γίνει ακόμα ένα δυνατό τεστ, περισσότερο βέβαια για να τσεκάρει ο Πετράκης κάποια πράγματα, παρά για το αποτέλεσμα. Θα χρησιμοποιηθούν όλοι οι παίκτες, ενώ ο Κρητικός τεχνικός δείχνει εμπιστοσύνη και στους πέντε παίκτες που είναι από τις ομάδες νέων λέγοντας μετά το ματς με τον Παναιτωλικό ότι είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την εξέλιξή τους. 

Χτες στα Γιάννινα ξεκίνησε και η προετοιμασία η ομάδα νέων Κ-17 υπό την επίβλεψη του νέου προπονητή Λάζαρου Σέμου. Μία εβδομάδα πριν ξεκίνησαν οι προπονήσεις και της ομάδας νέων Κ-20 υπό την επίβλεψη του Χρήστου Αγγέλη. Η προετοιμασία της Κ-15 θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.