Τρίτη, 21 Ιουλίου 2015

Παραιτήθηκε ο Μαρκαριάν από την Εθνική ομάδα

Την έξοδό του από την Εθνική ομάδα ανήγγειλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν


Μόλις πέντε μήνες διήρκεσε η συνεργασία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ο οποίος από την Τρίτη (21/7) αποτελεί παρελθόν.
Παρότι το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2015, ο πρώην πια ομοσπονδιακός τεχνικός αποφάσισε να αποχωρήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε αφήσει να εννοηθεί πως μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του μετά την ήττα από τα Νησιά Φερόε και είχε φανεί πως το «διαζύγιο» ήταν θέμα χρόνου.
Ο Μαρκαριάν ζήτησε συγνώμη που δεν κατάφερε να επαναφέρει τη «γαλανόλευκη» στο δρόμο των επιτυχιών και θέλησε να ευχαριστήσει παράλληλα όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του το διάστημα αυτό.
Με τον τρόπο αυτό, ο Ουρουγουανός γίνεται ο δεύτερος, μετά τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ομοσπονδιακός τεχνικός που αποχωρεί από την Εθνική κατά τη διάρκεια των καταστροφικών, όπως αποδεικνύονται, προκριματικών αγώνων για το Euro 2016.
Η ανακοίνωση: «Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική Ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική Ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας.
Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τον σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

ΠΗΓΗ: a-sports.gr