Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Τήρησε και φέτος το έθιμο ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ

Θαυμάσια και φέτος η εκδήλωση του ΠΑΣ Γιάννινα όπου γονείς και προπονητές φόρεσαν τα ποδοσφαιρικά παπούτσια

Τήρησε και φέτος το έθιμο το ερασιτεχνικό σωματείο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάνοντας αποχαιρετιστήριο πάρτι με σουβλάκια, ποτά κλπ αλλά και φιλικό παιχνίδι των γονέων με τους προπονητές.
Όλα αυτά έγιναν στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη ΠΑΣ στο Σταυράκι που έγιναν  με δουλειά και μεράκι των διοικούντων του αλλά και φίλων του σωματείου. Οι εκδηλώσεις αυτές που δείχνουν το οικογενειακό κλίμα αλλά και την εμπιστοσύνη των Γιαννιωτών προς το ερασιτεχνικό σωματείο γίνονται κάθε χρόνο. 


Αύριο χαράματα, στις 4.30 το πρωί θα γίνει η αναχώρηση τους πολυμελούς αποστολής για τη Σερβία όπου οι ομάδες του ΠΑΣ θα λάβουν μέρος σε τουρνουά στο Βελιγράδι. Με την ευκαιρία αυτή ο ΠΑΣ Γιάννινα θα τιμήσει τους Ζντένκο Μουφ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς για την προσφορά τους στην ομάδα τη δεκαετία του ’90 και για τις ωραίες στιγμές που χάρισαν στον κόσμο.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ από την ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΣ

Λίγο πριν τελειώσει η αγωνιστική περίοδος 2014-2015 οι γονείς και προπονητές των νεαρών αθλούμενων στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, έδωσαν το δικό τους αγώνα, -όπως κάθε χρόνο. Γονείς κόντρα σε …γονείς. Το αποτέλεσμα τέλειο!
Αγώνας γονέων –μετά τις προπονήσεις των μικρών- σουβλάκια, ψάρια, μπύρες, αναψυκτικά και ατελείωτη βραδιά.
Η οικογένεια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι εδώ, στην ιστοσελίδα είναι ανηρτημένες 150+ φωτο από την εκδήλωση  για την απόδειξη!!!- στην ενότητα ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ EVEND 2015
Oι προπονήσεις των τμημάτων του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015 σε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση.

Η αποστολή για τη Σερβία θα γίνει Τετάρτη 24/6 στις 04.30 από τις εγκαταστάσεις του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ