Παρασκευή 26 Ιουνίου 2015

Θα γίνει το μεγάλο "χτύπημα" από Αργεντινή;

Ο Μάρτιν Τόνσο της Νιούελς Ολντ Μπόις σύμφωνα με το gazzetta ενδιαφέρει τον ΠΑΣ


Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο ΠΑΣ Γιάννινα προσπαθεί να κάνει το μπαμ με την απόκτηση του Μάρτιν Τόνσο της Νιούελς Ολντ Μπόις! Στον ΠΑΣ Γιάννινα είναι αποφασισμένοι να κάνουν μια μεταγραφή από αυτές που ανεβάζουν επίπεδο και κάνουν την διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Οι Ηπειρώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά της Αργεντινής και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr το όνομα που τους έχει κάνει κλικ είναι αυτό του 26χρονου μεσοεπιθετικού της Νιούελς Ολντ Μπόις, Μάρτιν Τόνσο!
Ο ποδοσφαιριστής αρέσει στον ΠΑΣ έχει εξεταστεί και μάλιστα έχουν υπάρξει κι επαφές. Αν τελικά ο «Άγιαξ της Ηπείρου» καταφέρει να τον βάλει στο αεροπλάνο για την Ελλάδα θα πρόκειται για μια σπουδαία μεταγραφή. 
Ο Τόνσο αποτελεί γέννημα θρέμμα «leproso» δλδ Νιούλες Ολντ Μπόις αφού δεν έχει φύγει ποτέ από το Ροζάριο φορώντας την κοκκινόμαυρη φανέλα. Προϊόν των ακαδημιών του συλλόγου μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό, κι έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα το Φεβρουάριο του 2011 κόντρα στην Λανούς.

Με ύψος 1,75 και 71 κιλά, μετράει συνολικά 103 συμμετοχές κι έξι γκολ στα πέντε χρόνια παρουσίας στην ομάδα έχοντας κατακτήσει το Torneo Final του 2013. 

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr