Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

"Χτυπούν" αμυντικό χαφ και επιθετικό

Βαρόμετρο στον ΠΑΣ είναι ο Σταύρος Τσουκαλάς που αξίζει να κληθεί και στην εθνική ομάδα

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέχρι το Σαββατοκύριακο ενδεχομένως να υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις για παίκτες κάτω των 24 ετών. Για άνω αυτού του ορίου οι δύο μεταγραφές θα κλείσουν αργότερα, καθώς αναζητείται αμυντικός χαφ και επιθετικός. Η διαφαινόμενη φυγή του Λίλα ο οποίος το ξεκαθάρισε ορθά κοφτά στους παράγοντες του ΠΑΣ ότι δεν ξαναγυρίζει στα Γιάννινα, τους οδηγεί στο να πάρουν οπωσδήποτε αμυντικό χαφ αφού φεύγει και ο Χαρίσης με μεταγραφή στον ΠΑΟΚ.
Ο δεύτερος παίκτης άνω των 24 ετών θα είναι επιθετικός που να παίζει και από τα πλάγια ως χαφ για τη θέση του Νίκου Κοροβέση που κι αυτός θα πάει στο Δικέφαλο.

Για την επίθεση αποκτήθηκε και ο Φερφελής από τη Τσβόλε Ολλανδίας, υπάρχει ο Ίλιτς, αν μείνει και ο Μανιάς και δεν τον πάρει ο Ολυμπικός, με μια ακόμα καλή προσθήκη μεσοεπιθετικού θα είναι κομπλέ ο «Άγιαξ της Ηπείρου». Και στο κέντρο σαν αμυντικό χαφ υπάρχει ο Σταύρος Τσουκαλάς που είναι το βαρόμετρο, αλλά θέλει κι ένα στήριγμα όπως είχε πριν το Λίλα και μετά το νεαρό Χαρίση που δεν θα είναι στη νέα σαιζόν. 

Δεν θα βιαστούν απ’ ότι λέγεται να κλείσουν τις θέσεις αυτές ψάχνοντας να βρουν παίκτες που θα μπουν στο πνεύμα της ομάδας αλλά και θα μπορούν να προσφέρουν. Όπως καλές επιλογές θέλουν και για παίκτες κάτω των 24 ετών που θα έχουν το κίνητρο και τη φλόγα της διάκρισης, μέσα από τον ΠΑΣ να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους.

Έρχονται Χριστοβασίλης και Πετράκης

Οι διακοπές των παικτών φτάνουν προς το τέλος, καθώς από Δευτέρα θα αρχίσουν οι ιατρικές εξετάσεις. Το Σαββατοκύριακο θα υπάρξουν εξελίξεις σε πολλά ζητήματα καθώς θα είναι στα Γιάννινα ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, ο προπονητής Γιάννης Πετράκης με τους συνεργάτες του και θα ξεκαθαριστεί ποιοι θα είναι και οι παίκτες από την ομάδα νέων Κ-20 που θα ακολουθήσουν την προετοιμασία.

Τα φιλικά παιχνίδια

Χτες ανακοινώθηκαν και τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΣ στο Καρπενήσι αλλά και μετέπειτα. Κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας στο Καρπενήσι θα γίνουν τα παιχνίδια: Σάββατο 18 Ιουλίου ΠΑΣ – Παναιτωλικός, Πέμπτη 23 Ιουλίου ΠΑΣ – Ηρακλής. Μετά το τέλος της προετοιμασίας στο Καρπενήσι και την επιστροφή στα Γιάννινα τα προγραμματισμένα φιλικά είναι: Τετάρτη 29 Ιουλίου Κέρκυρα – ΠΑΣ, Κυριακή 9 Αυγούστου ΠΑΣ – Παναιτωλικός, Κυριακή 16 Αυγούστου ΠΑΣ - Κέρκυρα.

Πέρσι τέτοια μέρα στον «Η.Α»


Πέρσι τέτοια μέρα (24 Ιουνίου 2014) μεταξύ των θεμάτων που κυριαρχούσαν στις αθλητικές σελίδες του «Η.Α» ήταν και η απόκτηση του Σταμάτη Σαπαλίδη. Τέτοια μέρα πέρσι σημειώναμε και τα εξής: «Την πρώτη μεταγραφή ανακοίνωσε χτες  ο ΠΑΣ Γιάννινα και είναι ο 24χρονος επιθετικός των Τραχώνων Σταμάτης Σαπαλίδης. Μάλιστα υπέγραψε διετές συμβόλαιο και ο ιστορικός «Άγιαξ της Ηπείρου» είναι μια μεγάλη πόρτα για την καριέρα του κάτι που αντιλήφθηκε και ο ίδιος που στις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ δήλωσε τα εξής: «Έρχομαι σε μια ιστορική ομάδα και γνωρίζω πολύ καλά τις απαιτήσεις που έχει ο κόσμος της. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κο Χριστοβασίλη και τους προπονητές μου Γιάννη Πετράκη και Γιώργο Γεωργουλόπουλο, για την εμπιστοσύνη και την ευκαιρία που μου δίνουν να αγωνιστώ στο πρωτάθλημα της σούπερ και υπόσχομαι να δουλέψω σκληρά για να τους δικαιώσω».