Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Γ. Αναστασίου: Έπρεπε να γίνει νωρίτερα η αλλαγή ώρας

Οι δηλώσεις του Γιάννη Αναστασίου στη NOVA


Ο Γιάννης Αναστασίου στάθηκε στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός είχε ζητήσει αλλαγή ώρας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ, καθώς γνώριζε τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούσαν. Ο προπονητής των «πράσινων» τόνισε ότι υπήρχε κίνδυνος τραυματισμών και ότι δεν μπορεί να καταλάβει την επιμονή κάποιων.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα του novasports:

«Ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο και υπήρχε κίνδυνος τραυματισμού. Η ομίχλη έκανε δύσκολη την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών. Είμαι Έλληνας πολίτης και ξέρω τις συνθήκες που επικρατούν στα Γιάννενα και αν υπήρχε λογική δεν ήταν δύσκολο να αλλαχθεί η ώρα. Δεν μπορώ να καταλάβω την επιμονή κάποιων να ταλαιπωρούν κάποιες ομάδες.

Δεν ξέρουμε πότε θα παίξουμε. την Τετάρτη έχουμε να πάμε στα Χανιά για να παίξουμε την Πέμπτη στο κύπελλο. Από τη στιγμή που βάζουν ανθρώπους να παίξουν ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνουν τις ανάλογες αποφάσεις. Αυτή που παίρνουν τις αποφάσεις πρέπει να δέχονται και την κριτική.

Πιστεύω να υπάρξει κάποια συμφωνία. Το πιο λογικό είναι να γίνει αύριο στις 15:00 το μεσημέρι. Το πιο πιθανό είναι να παίξουμε το ματς σε... εικοσάλεπτα και να μείνουμε καμιά εβδομάδα εδώ αν οριστεί στις 19:30. Εμάς σαν ομάδα δεν πρέπει να μας επηρεάσει. Πρέπει να επηρεαστούν άλλοι άνθρωποι και να σκεφτούν ορισμένα πράγματα. 

Εύχομαι καλύτερο ποδόσφαιρο καλύτερο θέαμα και να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, γιατί το ποδόσφαιρό μας νοσεί. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που ο κόσμος αγαπάει το ποδόσφαιρο».
ΠΗΓΗ:novasports.gr