Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Χαρίσης: Ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό

Αριστερά ο Χάρης Χαρίσης παίρνει το βραβείο MVP από τον προπονητή της Κ-20 Γιάννη Τάτση


Ο προπονητής της ομάδας Κ20, Γιάννης Τάτσης, παρέδωσε το βραβείο «BRUNO  MVP» για τον αγώνα με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, στον Χάρη Χαρίση.


Γιάννης Τάτσης: Καλή χρονιά σε όλους τους φιλάθλους, με υγεία και χαρές, να συνεχίσει ο ΠΑΣ να μας προσφέρει θέαμα. Είναι σημαντικό να βραβεύεται δεύτερη φορά ένα παιδί 19 χρόνων, έχει καλή απόδοση, αλλά ακόμα έχει περιθώρια εξέλιξης, έχει σταθεροποιήσει την απόδοσή του, είναι καλός στο αμυντικό κομμάτι, καλός στη μετάβαση και θα δείξει αρετές και σε φάση κατοχής μπάλας όταν πάρει κι άλλα ματς στα πόδια του. Τον συγχαίρω, παρότι δεν κερδίσαμε. Άλλωστε, έτσι όπως πήγαν τα πράγματα, θα μπορούσαμε να είμαστε και στενοχωρημένοι, αλλά και χαρούμενοι, ήταν καλό το αποτέλεσμα δεν ήταν κακό.


Χάρης Χαρίσης: Ευχαριστώ που με ψηφίσατε, είμαι χαρούμενος για το βραβείο, θα ήμουν πιο χαρούμενος αν κερδίζαμε γιατί το αξίζαμε, ευχαριστώ τον προπονητή που με βοήθησε να φτάσω εδώ που είμαι. Στο α' ημίχρονο που παίχτηκαν μόνο 20 λεπτά, μέχρι να βρούμε πατήματα δεν ήμασταν καλοί, αλλά στην επανάληψη πιάσαμε την απόδοση που θέλαμε και ήμασταν καλύτεροι από τον Παναθηναϊκό».