Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γ. Χριστόπουλος: Θέλαμε πολύ τη νίκη αλλά....

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου στη συνέντευξη Τύπου


Πικραμένος φάνηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος στη συνέντευξη Τύπου που δεν κέρδισε η ομάδα του και σε δηλώσεις ανέφερε και τα εξής: «Σήμερα θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη, γιατί θα μας άλλαζε ένα επίπεδο όσον αφορά το βαθμολογικό πίνακα.
Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ από το πρώτο λεπτό ως το 94’. Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκαναν όλοι. Δούλεψαν πολύ και με το μυαλό αλλά και με την καρδιά και αυτό είναι σημαντικό.

Πέρασαν σχεδόν 45 λεπτά για να φανεί απειλητικός ο αντίπαλος στην περιοχή μας. Εμείς είχαμε την υπομονή, καλή κυκλοφορία της μπάλας. Δημιουργήσαμε τις ευκαιρίες, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να προηγηθούμε. Στο β’ ημίχρονο πάλι ελέγξαμε το παιχνίδι και ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε. Βέβαια υπήρχαν διαστήματα που ο αντίπαλος είχε περισσότερο χρόνο τη μπάλα στην κατοχή του. Παρόλα αυτά δεν θυμάμαι στιγμές που να απειλήθηκε ουσιαστικά η ομάδα μου.


Είχαμε κάποια προβλήματα στην απέναντι περιοχή. Πατήσαμε με παίκτες εκεί, αλλά ίσως η τελική πάσα, ίσως η ταχύτητα στην τελική ενέργεια, ίσως ο υπερβολικός αριθμός των αντιπάλων μέσα στην περιοχή του, δεν μας άφησαν να τελειώσουμε τις φάσεις όπως θέλαμε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι για να το διαχειριστούμε, γιατί είχαμε πολλά απρόοπτα τις τελευταίες ημέρες και κάποιες σημαντικές απουσίες ποδοσφαιριστών, οι οποίες θα μας έδιναν περισσότερο βάθος στο ροτέισον και στη διαχείριση που θέλαμε να κάνουμε σ’ αυτά τα τρία παιχνίδια. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, αλλά δεν πρέπει να μείνουμε εκεί». 


ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΛΙΚ ΕΔΩ