Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Μ. Βελλίδης: Η ομάδα ήταν πολύ καλά στημένη

Οι δηλώσεις του Μάρκου Βελλίδη για το ματς στον Πλατανιά

Ο γκολκίπερ του ΠΑΣ Μάρκος Βελλίδης που είναι ιδιαίτερα σταθερός από την αρχή της σαιζόν όπως σήμερα και στα Περιβόλια, σε δηλώσεις στη NOVA τόνισε τα εξής: «Η ομάδα μας στήθηκε πάρα πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο.
Στο α’ ημίχρονο ίσως είχαμε κάποια προβλήματα, αλλά στο β’ ημίχρονο νομίζω ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί, διεκδικήσαμε τη νίκη, κάναμε ευκαιρίες, πατήσαμε πολύ καλά στο γήπεδο και τα παιδιά που μπήκαν σαν αλλαγή βοήθησαν πάρα πολύ. Είναι σημαντικό που παίξαμε εκτός έδρας και δεν δεχτήκαμε γκολ. Βέβαια θα θέλαμε να σκοράρουμε, δεν έγινε αυτό, αλλά πήραμε ένα αποτέλεσμα που για εκτός έδρας παιχνίδι είναι θετικό».



Σε ερώτηση για την πίεση του Πλατανιά για ένα δεκάλεπτο απάντησε: «Στην τελική νομίζω δεν μας απασχόλησε κάτι. Σταθήκαμε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο. Σίγουρα υπήρχε ένα δεκάλεπτο πιεστικό από την άλλη ομάδα, αλλά όλη η ομάδα έπαιξε πάρα πολύ σωστά. Πήραμε λίγα μέτρα πιο πίσω στον αγωνιστικό χώρο, γίνεται αυτό. Το σημαντικό είναι ότι κρατήσαμε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι το μηδέν. Παίρνουμε το βαθμό από εδώ και συνεχίζουμε την πορεία».