Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

Γ. Χριστόπουλος: Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι


Στο φιλικό που έγινε το καλοκαίρι στο Καρπενήσι ο Γιάννης Χριστόπουλος τα λέει με παίκτες του ΠΑΣ

Στους στόχους του Πλατανιά αναφέρθηκε ο Γιάννης Χριστόπουλος ξεκαθαρίζοντας ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στα επόμενα παιχνίδια για ν’ απομακρυνθεί από την ζώνη του υποβιβασμού.

Ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων υπογράμμισε, εξάλλου, σε συνέντευξή του στην Nova ότι το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα κρύβει ιδιαιτερότητες για τον ίδιο, καθώς εργάστηκε μ’ επιτυχία στον «Άγιαξ της Ηπείρου» για μια διετία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Χριστόπουλος στην κάμερα της Nova:

Για τη ψυχολογία της ομάδας:  «Πραγματικά κάναμε μία σπουδαία νίκη στην Κέρκυρα. Ήταν πέρα από μία νίκη ψυχολογίας αλλά και ουσίας γιατί ξεκολλήσαμε από τις τελευταίες θέσεις. Πρέπει να δώσουμε συνέχεια στις επιτυχίες απέναντι στα Γιάννενα για να πάρουμε όλο το κέρδος από τη νίκη επί της Κέρκυρας».

Για το τι άλλαξε και ήρθαν οι νίκες: «Πιστεύω ότι όλοι γνωρίζουμε πως το πρόγραμμα ήταν δύσκολο τις πρώτες αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα, είχα πει πριν το παιχνίδι με τη Ξάνθη πως έμεναν 11 παιχνίδια που θέλαμε πέντε νίκες. Έχουν μείνει εννέα παιχνίδια και θέλουμε τρεις νίκες και ό,τι παραπάνω μπορέσουμε».

Για το ότι θα αντιμετωπίσει την προηγούμενη ομάδα του: «Σίγουρα είναι ξεχωριστό παιχνίδι για εμένα. Είναι μία ομάδα που δούλεψα δύο χρόνια και καταφέραμε όλοι μαζί να κάνουμε μία μεγάλη επιτυχία. Είμαι δεμένος ψυχικά και συναισθηματικά με το σύλλογο. Έχουμε παίξει ήδη αντίπαλοι σε φιλικό. Απλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Ο κ. Πετράκης έχει δημιουργήσει μία δυνατή ομάδα. Εμείς θα πρέπει να χτυπήσουμε στις αδυναμίες και να σταματήσουμε τα δυνατά τους σημεία».

Για το αν είναι ευκαιρία το παιχνίδι: «Είναι απαραίτητο να μαζέψουμε και άλλους πόντους. Στα πρώτα παιχνίδια παίξαμε με ομάδες που βγήκαν στην Ευρώπη και δικαιούμασταν περισσότερα. Τώρα θα κοιτάξουμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε για την παραμονή μας στην κατηγορία».

ΠΗΓΗ:a-sports.gr