Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Οι πρώτες "καμπάνες" της πειθαρχικής επιτροπής

Αποφάσεις και ανακοινώσεις από την ΕΠΣΗΠ

Η ΕΠΣΗΠ με δελτία Τύπου που ανάρτησε στην ιστοσελίδα της ενημερώνει για διάφορα θέματα της επικαιρότητας του τοπικού ποδοσφαίρου, μεταξύ αυτών και για τη συνεδρίαση της πειθαρχικής επιτροπής που έριξε τις πρώτες καμπάνες.


Η Πειθαρχική Επιτροπή
«Μετά από την συνεδρίαση της επιτροπής αποφασίστηκε:
Α. Απαγόρευση 30 ημερολογιακών ημερών στους αγωνιστικούς χώρους του παράγοντα  Κ.Δ. για όσα αναγράφονται στο φύλλο αγώνα του σωματείου ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ.
Β.Χρηματικό πρόστιμο 300 ευρώ στο παραπάνω σωματείο.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Θέλουμε να καταστήσουμε σαφές ότι η  βία λεκτική η σωματική από όπου και εάν προέρχετε θα τιμωρείτε αυστηρά είτε αυτό αφορά παράγοντα, ποδοσφαιριστή, προπονητή η διαιτητή».

Υποτροφία για ξένες γλώσσες
«Την δωρεάν φοίτηση για ένα έτος ενός μαθητή των ενωσιακών ομάδων από τα φοντιστήρια ξένων γλωσσών LEXIS. Η Ε.Π.Σ.Ηπείρου ευχαριστεί την υπεύθυνη κ.ΑΜΑΛΙΑ ΝΤΕΜΟΥ για την παραπάνω υποτροφία και ενημερώνει ότι η επιλογή για την υποτροφία θα γίνει από την επιτροπή των ενωσιακών ομάδων. Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι όποιος επιθυμεί να προσφέρει ανάλογα η ένωση είναι ανοικτή και επικροτεί κάθε προσπάθεια για το καλό των παιδιών μας ,υπεύθυνος επικοινωνίας ο κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΠΙΤΣΙΚΑΣ τηλ.26510-25610 κιν.6934824177».

Για τους διαιτητές

«Παρακαλούνται όλοι οι διαιτητές όπως παραλάβουν τα σήματα για την νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15 . Κόστος σημάτων (2)  50 ΕΥΡΩ».