Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιος είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς που πήρε ο ΠΑΣ

Ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς στην περασμένη σαιζόν τα τη φανέλα του Φωστήρα. Τώρα έγινε κυανόλευκος.

Χτες βράδυ με το τέλος της μεταγραφικής περιόδου (μετά την παράταση και για τους ελεύθερους παίκτες) ο ΠΑΣ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ηρακλή Γαρουφαλιά, 21 ετών αμυντικού χαφ. Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου δεν έγινε γνωστή.

Ο Γαρουφαλιάς ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Σε επίπεδο επαγγελματικού ποδοσφαίρου εμφανίστηκε τον Ιανουάριο του 2012 όταν πήγε στον Αστέρα Μαγούλας και στο εξάμηνο που έκανε εκεί είχε 5 συμμετοχές, από τις οποίες 2 με τη βασική ενδεκάδα. Την περσινή σαιζόν 2013-2014 ανέβηκε ένα ακόμα σκαλοπάτι καθώς ήταν στο Φωστήρα με τον οποίο στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής έκανε 20 συμμετοχές με προπονητή τον Βέλγο Τζάκι Ματάισεν. Στον Ταύρο είχε συμπαίκτη του και τον γκολκίπερ Ανδρέα Γιαννιώτη που τον συναντά πάλι στον ΠΑΣ. Τώρα του δίνεται μια άλλη ευκαιρία μέσω του ΠΑΣ, εφόσον βέβαια έχει το ταλέντο αλλά και τα προσόντα για να διεκδικήσει θέση στην ενδεκάδα. Στη συνέχεια παραθέτουμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ και τις δηλώσεις του Γαρουφαλιά.


Ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα (12/9)

Δεξιά ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς υπογράφει στον ΠΑΣ έχοντας δίπλα τον μάνατζέρ του Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ηρακλή Γαρουφαλιά. Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γαρουφαλιάς δήλωσε στο pasgiannina.gr:
Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα  στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και θα κάνω ότι μπορώ για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και να δικαιώσω τους ανθρώπους της που με εμπιστεύτηκαν

O Ηρακλής Γαρουφαλιάς είναι γεννημένος την 1-5-1993, έχει ύψος  1,85, βάρος: 76kgr και αγωνίζεται στην θέση του αμυντικού χαφ. Προηγούμενες ομάδες: ΑΕΚ (2004-2012), Αστέρας Μαγούλας (2012-2013), Φωστήρας (2013-2014).