Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Θα περιμένουν μέχρι τελευταία στιγμή τον Τσουκαλά

Μέχρι τελευταία στιγμή θα περιμένουν στον ΠΑΣ τον Σταύρο Τσουκαλά


Με μια προπόνηση που έγινε το απόγευμα συνεχίστηκε και σήμερα Πέμπτη η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τη Skoda Ξάνθη. Η προπόνηση έγινε με χειμωνιάτικες συνθήκες αφού εκείνη την ώρα έβρεχε καταρρακτωδώς στο ΠΕΑΚΙ και φυσούσε δυνατός αέρας.
Παρόλα αυτά οι παίκτες τα έδιναν όλα στο γήπεδο, έστω και μ’ αυτές τις συνθήκες για να ετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα. 

Δεν προπονήθηκε ο Σταύρος Τσουκαλάς που έκανε θεραπεία λόγω του γνωστού προβλήματος στο ραπτικό μυ, κάτι που καθιστά εξαιρετικά αμφίβολη τη συμμετοχή του στο ματς της Κυριακής. 

Ωστόσο επειδή ο ικανός μέσος είναι γερό σκαρί, ο Πετράκης θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή και πιθανόν να είναι στην αποστολή που θα ανακοινωθεί το πρωί του Σαββάτου με την προσδοκία ότι έστω και με σφιγμένα τα δόντια να παίξει. Ασφαλώς ο Κρητικός τεχνικός, είναι λογικό να δοκιμάζει και σχήματα χωρίς τον Τσουκαλά για να είναι σε θέση να αντιμετωπίσει όλα τα ενδεχόμενα. 

Οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεσή του, πλην και του Γιάννη Ιωάννου που εξακολουθεί να έχει πρόβλημα στην ωμοπλάτη και σήμερα έκανε πάλι ατομική προπόνηση. Το σημερινό πρόγραμμα καλύφθηκε με ασκήσεις τακτικής. 

Για την Παρασκευή (12/9) έχει προγραμματιστεί πρωινή προπόνηση, μήπως βελτιωθεί πάλι ο καιρός ώστε να είναι καλύτερες και οι γηπεδικές συνθήκες για να κάνει καλύτερα την τακτική του αγώνα.