Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Γερά για τη νίκη και από Δευτέρα έχει ο Θεός!

Ο κόσμος του ΠΑΣ θα δώσει και την Κυριακή βροντερό παρόν καθώς ....εδώ είναι Ζωσιμάδες! Από Δευτέρα για τα υπόλοιπα θέματα έχει ο Θεός!

Με μια προπόνηση που έγινε στις 10 η ώρα το πρωί του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ και ο Γιάννης Πετράκης ανακοίνωσε  τα ονόματα των παικτών που είναι στην αποστολή για το αυριανό παιχνίδι με τη Skoda Ξάνθη που θα γίνει στις 18:15 στο στάδιο «Ζωσιμάδες» και θα μεταδοθεί από τη NOVA.
Το ευχάριστο για τον Κρητικό τεχνικό είναι ότι όλα δείχνουν ότι θα έχει στη διάθεσή του και τον Σταύρο Τσουκαλά.

Χτες η προπόνηση έγινε πρωί υπό το φόβο βροχοπτώσεων το απόγευμα όπως έλεγαν τα τοπικά δελτία καιρού και ο Πετράκης ασχολήθηκε επισταμένως με την τακτική του αγώνα. Ανέλυσε πριν τον τρόπο παιχνιδιού της Ξάνθης και σε παίκτες έδινε συγκεκριμένες οδηγίες πως θα αντιμετωπίσουν τον προσωπικό τους αντίπαλο.

Όπως πάντα ο ΠΑΣ θα παίξει με δεμένη άμυνα και κέντρο και στην κατάλληλη στιγμή θα αναζητήσει το γρήγορο γκολ που θα τον βάλει οδηγό στην άμαξα, ανεβάζοντας την ψυχολογία αλλά και τη διάθεση του κόσμου ώστε να φανεί η δύναμη της έδρας. Αυτό που κάποτε έλεγαν «νόμος των Ζωσιμάδων», πηγάζοντας ο χαρακτηρισμός αυτός από την δυνατή έδρα που έχουν ανέκαθεν τα Γιάννινα, με κύριο χαρακτηριστικό ότι δεν υπάρχουν παρεκτροπές.

Εκτιμάται ότι θα υπάρξει αύριο αρκετός κόσμος στο γήπεδο για να ενισχύσει την ομάδα που ξεκίνησε αήττητη το πρωτάθλημα και με καλές προδιαγραφές τουλάχιστον σε ότι έχει σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Και είναι αναγκαίο να γίνει αυτός ο διαχωρισμός ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, γιατί εκτός γηπέδων είναι γνωστό το καυτό πρόβλημα με την φορολογική ενημερότητα που για να την εξασφαλίσει η ΠΑΕ θα πρέπει μέχρι 18 του μηνός ή το πολύ μέχρι 23 Σεπτεμβρίου (προθεσμία που έδωσε η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου) να κάνει ρύθμιση των χρεών της στην εφορία.
Επί του παρόντος όλα αυτά μπαίνουν στην άκρη, από Δευτέρα έχει ο Θεός, γιατί προέχει το αυριανό δύσκολο παιχνίδι με την αξιόμαχη ομάδα της Ξάνθης. Όπως λέγεται εντός των τειχών της τοπικής ομάδας, οι κυανόλευκοι περιμένουν να αντιμετωπίσουν μια δυνατή Ξάνθη, που ανεξάρτητα από το τι έκανε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, δεν παύει να είναι μια δυνατή και καλή ποιοτικά ομάδα.
Όσο για τις παραδόσεις και αν παίζουν κάποιο ρόλο, ο Πετράκης είναι κάθετος σ’ αυτά και από την αρχή ξεκαθάρισε ότι δεν δίνει καμία σημασία στο τι έγινε στα προηγούμενα χρόνια και το μόνο που τον απασχολεί είναι το ματς της Κυριακής.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι σήμερα Σάββατο 13/9 είναι η τελευταία μέρα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη σαιζόν 14-15 που ξεκίνησε.

Πιθανή ενδεκάδα

Αν όλα πάνε καλά με τον Τσουκαλά, ο ΠΑΣ θα παραταχτεί με τερματοφύλακα το Βελλίδη, δεξιό αμυντικό τον Ντάσιο, αριστερό τον Στρούνα, κεντρικούς αμυντικούς τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο, αμυντικά χαφ Τσουκαλά, Λίλα, Κεντρικό χαφ τον Γιάκο ή Ακόστα, από δεξιά τον Τσάβεζ, αριστερό τον Κοροβέση και στην επίθεση τον Ίλιτς.

Διαιτητής ο Λαμπρόπουλος

Ο διαιτητής Μάριος Λαμπρόπουλος ορίστηκε για να διευθύνει το αυριανό παιχνίδι στα Γιάννινα. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Σταθόπουλος (Ηλείας), Κυριάκος Μερκενίδης (Μακεδονίας). Τέταρτος διαιτητής ο Γιώργος Λιαχούδης (Μακεδονίας) και παρατηρητής ο Χαράλαμπος Καρατζάς (Εύβοιας). Ο Λαμπρόπουλος πέρσι είχε διευθύνει μόνο ένα ματς του ΠΑΣ και συγκεκριμένα στις 27-3-2014 την αναμέτρηση ΠΑΣ – Πανθρακικός 1-1.

Παίζουν και οι ομάδες νέων

Σήμερα Σάββατο, 13/9 η ομάδα  Κ20 του ΠΑΣ έχασε 2-1 από την Ξάνθη στο ΠΕΑΚΙ

-Αύριο Κυριακή ξεκινά και το πρωτάθλημα της σούπερ λίγκα Κ-17. Ο ΠΑΣ θα παίξει  με τον ΠΑΟΚ στο ΠΕΑΚΙ στις 2 το μεσημέρι. 

Και τα δύο ματς των ομάδων νέων είναι επίσημα για τα αντίστοιχα πρωταθλήματα της super league ΟΠΑΠ.


Το πρόγραμμα
3η Αγωνιστική
Σάββατο 13/09/2014
16:00: Βέροια – Κέρκυρα
18:15: ΠΑΟΚ – Νίκη Βόλου
20:30: Ολυμπιακός – ΟΦΗ
Κυριακή 14/09/2014
16:00: Πανιώνιος – Αστέρας Τρίπολης
18:15: Ατρόμητος - Παναιτωλικός
18:15: Λεβαδειακός – Πανθρακικός
18:15: ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη
20:30: Καλλονή – Παναθηναϊκός
Δευτέρα 15/09/2014

19:30: Εργοτέλης – Πλατανιάς