Τρίτη 26 Αυγούστου 2014

Η αποστολή του Αστέρα που πάει για πρόκριση

Ελαφρώς διαφοροποιημένη είναι η αποστολή του Αστέρα για το ματς με τη Μακάμπι σε σχέση με αυτή του ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα (ΦΩΤΟ ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ)


Χωρίς εκπλήξεις και με όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στην Τρίπολη, να είναι ετοιμοπόλεμοι και για την ρεβάνς, ανακοινώθηκε η αποστολή του Αστέρα.

Οι Αρκάδες πετάνε την Τετάρτη για τη Λάρνακα της Κύπρου, με σκοπό, την Πέμπτη το βράδυ, να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-0 και φυσικά να πανηγυρίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, κόντρα στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Πάμπλο Ντε Μπλάσις, ο οποίος επέστρεψε από την Γερμανία και ο Καλίφα Σανκαρέ συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για το σπουδαίο παιχνίδι που θα γίνει στο "Αντώνης Παπαδόπουλος".

Εκτός έμεινε για μια ακόμα φορά ο Τόμας Κοσίτσκι, όπως και ο Τάσος Παπαχρήστος, ενώ επέστρεψε στην αποστολή ο Τάσος Τσοκάνης. Φυσικά στην Τρίπολη θα μείνουν και οι τραυματίες Έντερσον Τορμένα και Ζιγκί Μπαντιμπανγκά, όπως και ο Ρίτσι Κιτοκό.

Αναλυτικά η αποστολή του Αστέρα αποτελείται από τους παρακάτω είκοσι ποδοσφαιριστές: Μπαντής, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Κυριακόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Γκόιαν, Κουρμπέλης, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Τιε Μπι, Ουσέρο, Τσοκάνης, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ντε Μπλάσις, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας.


ΠΗΓΗ: arcadiasports.gr