Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Το Βελισσάριο ανακοίνωσε τον Αντώνη Βλάχο

Από τα κίτρινα του Θεσπρωτού τα πράσινα του Α. Ο. Βελισσαρίου θα φορέσει στη νέα σαιζόν ο Αντώνης Βλάχος που εικονίζεται στη φωτογραφία


Ο Α. Ο. Βελισσαρίου ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Αντώνη Βλάχου που έμεινε ελεύθερος από τον Θεσπρωτό. Όπως είχε αποκαλύψει στις 3 Αυγούστου το gianninasports.blogspot.com είχαν ξεκινήσει οι επαφές με τον Γιαννιώτη ποδοσφαιριστή και χτες έκλεισε η συμφωνία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Α.Ο. Βελισσαρίου: «Η ομάδα ανακοινώνει την απόκτηση του 29χρονου μέσου Αντώνη Βλάχου, μίας από τις μεγαλύτερες μεταγραφές μας τα τελευταία έτη. Έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό Πειραιώς, Αχαρναϊκό, Αναγέννηση Άρτας, Βέροια, Κορωπί, Δόξα Κρανούλας, Νίκη Βόλου, Φωστήρα και Θεσπρωτό. Στα αγωνιστικά, η ομάδα έδωσε 2 δυνατά παιχνίδια με ομάδες Γ' Εθνική όπου ηττήθηκε από έναν εξαιρετικό Εθνικό Φιλιππιάδας με 5-0 και τον Θεσπρωτό με 4-0, με μόνο ελαφρυντικό κάποιες σημαντικές απουσίες στα παιχνίδια αυτά. Η διοίκηση ευχαριστεί το Ροδοτόπι και την Ανατολή για την παραχώρηση των γηπέδων τους».