Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Πολλές ευχές στον Αλέξανδρο και τη Βάλια

Ο Αλέξανδρος Τσάγκας και η Βάλια Καντιάνη μοιράστηκαν με τους φίλους στην Αίγινα την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του. 


Αναδημοσίευση από τον ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑΣειρά ευτυχών γεγονότων για τους ανθρώπους της οικογένειας του ερασιτέχνη ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ το 2014.
Την Κυριακή στην Αίγινα παντρεύτηκε ο Αλέξανδρος Τσάγκας, γιός του προέδρου του Ερασιτέχνη ΠΑΣ Χρίστου Τσάγκα με την εκλεκτή της καρδιάς του Βάλια Καντιάνη. Ο γάμος έγινε στο όμορφο νησί του Σαρωνικού κατόπιν επιθυμίας του ζευγαριού μεταξύ συγγενών και φίλων. Ο Ερασιτέχνης ΠΑΣ με ανακοίνωσή του εκφράζει τις θερμές ευχές στο ταιριαστό ζευγάρι να ζήσουν ευτυχισμένα όπως πολλές ευχές και στην οικογένεια του προέδρου του σωματείου Χρίστου Τσάγκα. Ο γαμπρός υπήρξε σπουδαίος αθλητής του τζούντο με μεγάλες διακρίσεις και επιτυχίες. Πολλές ευχές και από τον «Η.Α» στον Αλέξανδρο και στη Βάλια να ζήσουν ευτυχισμένα.


Το gianninasports.blogspot.gr εύχεται στον Αλέξανδρο και τη Βάλια να ζήσουν ευτυχισμένοι και με καλούς απογόνους. Τις θερμότερες ευχές και στους γονείς του γαμπρού, τον Χρίστο και την Ασημούλα Τσάγκα που καμάρωσαν τον Αλέξανδρο γαμπρό και πετυχημένο στην κοινωνία.