Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Που θα πάει τελικά ο Τόμας Ντε Βινσέντι;

Τέλος από τον ΑΠΟΕΛ ο Ντε Βινσέντι. Ποιά θα είναι η επόμενη ομάδα του; Για να μείνει στον Ολυμπιακό φαντάζει κομμάτι δύσκολο. 

Ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό για να κάνει δικό του παίκτη τον Τόμας Ντε Βινσέντι και ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Αργεντινό μέσο.
Έτσι λογικά ο Ντε Βινσέντι γυρίζει στον Ολυμπιακό που έχει τα μεταγραφικά του δικαιώματα και ο Θρύλος θα αποφασίσει τι θα γίνει στη συνέχεια. Για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό φαντάζει κομμάτι δύσκολο. Αν ήταν τόσο αναγκαίος για τον Μίτσελ δεν θα συζητούσαν την οριστική παραχώρησή του με μεταγραφή στον ΑΠΟΕΛ. Το πιθανόν είναι ο Ολυμπιακός να τον δώσει πάλι δανεικό σε κάποια άλλη ομάδα, ή αν να τον παραχωρήσει με μεταγραφή αν η πρόταση που θα γίνει θα ικανοποιεί τους ερυθρόλευκους. Το να γυρίσει πάλι δσνεικός στον ΠΑΣ φαίνεται λίγο δύσκολο και υπερβολικό, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ.
Αναλυτικά το ρεπορτάζ από το gazzetta.gr για το τέλος της συνεργασίας ΑΠΟΕΛ και Ντε Βινσέντι.
Το τέλος της συνεργασίας του με τον Τόμας Ντε Βινσέντι ανακοίνωσε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς ο Ολυμπιακός στον οποίο και ανήκει ο παίκτης, απάντησε αρνητικά στην νέα βελτιωμένη πρόταση της κυπριακής ομάδας. Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει ότι το θέμα συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή TOMAS SEBASTIAN DE VINCENTI, έχει οριστικά κλείσει για την ομάδα μας.
Παρά την πρόθεση της διοίκησης να προχωρήσει σε νέα αναθεωρημένη πρόταση, η οποία αποτελεί πραγματική υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας, η απάντηση που λάβαμε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς στον οποίο ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική.

Η επιτροπή προγραμματισμού, έχει προχωρήσει ήδη στις διεργασίες ανάλυσης για τις επόμενες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που μας έχουν προταθεί και αγωνίζονται στην συγκεκριμένη θέση».