Δευτέρα, 5 Αυγούστου 2019

Τον Πίτου Γκαρσία ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα


Τον Πίτου Γκαρσία που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και είναι αρκετά γνώριμος των ελληνικών γηπέδων, απέκτησε ο ΠΑΣ Γιάννινα.
Στην τελευταία διετία 2017-19 αγωνίστηκε στον ΝΠΣ Βόλος και βοήθησε σημαντικά στην άνοδο αυτής της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα 1. Επίσης στον ελλαδικό χώρο αγωνίστηκε σε δύο περιόδους σε Ηρακλή, Άρη, στον Ατρόμητο Αθηνών και τελευταία στον Βόλο. Είναι Αργεντινός και ξεκίνησε την καριέρα του απί την Ουνιόν ντε Σάντα Φε.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ

H Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Miguel Sebastián «Pitu» García (Μιγκέλ Σεμπαστιάν «Πίτου» Γκαρσία).
Ο Sebastián, γεννημένος 27 Ιανουαρίου 1984, είναι Αργεντίνος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, ως οργανωτικός ή επιτελικός μέσος. Ξεκίνησε την καριέρα του στην ομάδα της Ουνιόν ντε Σάντα Φε. Εκεί έπαιξε για δύο σεζόν, το 2004 και το 2005. Μετέπειτα το 2006, δόθηκε δανεικός στην Παλεστίνο.
Η καριέρα του στην Ελλάδα ξεκίνησε το 2007, όταν και τον απέκτησε δανεικό για δύο σεζόν ο Ηρακλής. Στη συνέχεια τον απέκτησε ο Άρης, ενώ λίγο μετά επέστρεψε στον Ηρακλή και ακολούθησε ο Ατρόμητος Αθηνών όπου και παρέμεινε έως το 2016. Συνέχισε στην κορεάτικη Σεονγκνάμ, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Άρη από τον Ιανουάριο του 2017 έως τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου. Στις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε με τη φανέλα του Ν.Π.Σ. Βόλου.
Ο ποδοσφαιριστής ολοκλήρωσε σήμερα τις διαδικασίες υπογραφής στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ και από το απόγευμα θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.
Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας δήλωσε στο pasgiannina.gr:
«Είμαι χρόνια στην Ελλάδα και την ομάδα του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ξέρω καλά και έχω απεριόριστο σεβασμό στην ιστορία του συλλόγου. Είμαι χαρούμενος και περήφανος που μου προσφέρει μία τέτοια όμορφη ευκαιρία με στόχους και όνειρα μία ομάδα σαν τον Π.Α.Σ.. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και μέσα από τη δουλειά μας και τη στήριξη του κόσμου, θα πετύχουμε όλοι μαζί, το στόχο μας για να ξαναβάλουμε την ομάδα εκεί που ανήκει, στην 1η κατηγορία, γιατί κακώς είναι εκεί που είναι αυτή τη στιγμή. Έμαθα για την ιστορία που έχουν αφήσει οι Αργεντίνοι στην ομάδα και ανυπομονώ να βρεθώ στο Ζωσιμάδες ως Ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ..»