Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Χάνει τα πρώτα φιλικά ο Ντούσαν Πάντελιτς


Στιγμιότυπο από την σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ


Μετά το τριήμερο ρεπό, λόγω ολοκλήρωσης της προετοιμασίας στο Καρπενήσι, άρχισαν πάλι οι προπονήσεις στον ΠΑΣ, ενώ την Τετάρτη 7 Αυγούστου και ώρα 18.30 θα ανοίξει και ο κύκλος των φιλικών αγώνων, με το ματς κόντρα στη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες».

Σήμερα έγιναν διπλές προπονήσεις υπό την επίβλεψη του Αργύρη Γιαννίκη και των συνεργατών του, όπου δόθηκε μεγάλο βάρος στο κομμάτι της τακτικής.

Απουσίαζαν ο Πάντελιτς που είδε από τις εξέδρες την προπόνηση γιατί έχει πρόβλημα στους προσαγωγούς και θα εκτιμηθεί από τον γιατρό της ομάδας Σταύρο Ριστάνη ο χρόνος αποθεραπείας. Το άσχημο είναι ότι θα χάσει ένα μέρος των φιλικών, αφού θα κάνει συντηρητικό πρόγραμμα στη συνέχεια υπό τις οδηγίες του ιατρικού τιμ και του Φίλιππου Σκόρδου.

Ειδικό πρόγραμμα έκαναν σήμερα στο γυμναστήριο και οι Κριζμάν, Σκόνδρας, αλλά δεν είναι κάτι σοβαρό θα επανέλθουν εντός των ημερών στο πρόγραμμα προπονήσεων.


Στην απογευματινή προπόνηση έλαβε μέρος και ο Πίτου Γκαρσία. Αρχικά ακολούθησε ειδικές ασκήσεις υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιάννη Ντουρουντού και στη συνέχεια μπήκε στο δίτερμα της ομάδας. Ίσως να κάνει και τις επόμενες ημέρες ειδικό πρόγραμμα για να μπει στον κανονικό ρυθμό της  ομάδας. 


Για αύριο Τρίτη είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις 8.30 στο ΠΕΑΚΙ. Το απόγευμα επισκέφθηκε το προπονητικό κέντρο και ένας μικρός φίλος του ΠΑΣ που φωτογραφήθηκε με τον Γιαννίκη και τον Νικολιά και με άλλους παίκτες. Μάλιστα του χάρισαν ένα εισιτήριο διαρκείας και μία φανέλα με τις υπογραφές τους. Είναι ο Λάζαρος, ο πιτσιρικάς που συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός να κλαίει στο τελευταίο ματς με τον ΠΑΟΚ, για τον υποβιβασμό του ΠΑΣ και συγκλόνισε το πανελλήνιο.