Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

Γενική είσοδος 5 ευρώ στο αυριανό φιλικό με τη Λάρισα


Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 και ώρα 18.30 το φιλικό του ΠΑΣ με τη Λάρισα στο στάδιο "Ζωσιμάδες"


Με προπόνηση που έγινε το πρωί, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ για το αυριανό (Τετάρτη 7 Αυγούστου) φιλικό παιχνίδι με τη Λάρισα που θα γίνει στο στάδιο «Ζωσιμάδες» με ώρα έναρξης 18.30. Ατομικό πρόγραμμα έκαναν πάλι οι Σκόνδρας, Κριζμάν και φυσιοθεραπεία οι Πάντελιτς (πρόβλημα στον προσαγωγό), Σεργκελασβίλι (εγχειρίστηκε με επιτυχία λόγω ρήξης χιαστών και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα). Θα γίνει και σήμερα ελαφρά προπόνηση στις 8.30 το πρωί με στατικές φάσεις και χαλαρούς ρυθμούς ενόψει του απογευματινού αγώνα. 

Για το φιλικό με την ΑΕΛ, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ από τη θύρα 4 (κεντρική) του σταδίου. Για τους μικρούς φίλους θα υπάρχει δωρεάν είσοδος, ενώ εισιτήριο δεν θα πληρώσουν και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Η προμήθεια των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 5 η ώρα το απόγευμα από το κεντρικό εκδοτήριο του σταδίου.


ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ (6/8)

Πρωινή προπόνηση είχαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές μας στο ΠΕΑΚΙ, ξεκινώντας με το πρόγραμμα ενδυνάμωσης και αντοχής του προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Ντουρουντού και στη συνέχεια να ακολουθούν ασκήσεις κατοχής και αγωνιστικής πίεσης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Σκόνδρας και Krizman, ενώ πρόγραμμα φυσικοθεραπειών ακολουθούν οι Lasha και Pantelic.
Αύριο οι ποδοσφαιριστές μας θα έχουν πρωινή προπόνηση στις 08.30 με στατικές φάσεις και το απόγευμα θα ακολουθήσει το φιλικό στο Ζωσιμάδες με την Α.Ε.Λ..
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα θα έχει ανοιχτή τη θύρα 4 του γηπέδου για τους φιλάθλους με γενική είσοδο 5€, ενώ αντίστοιχα οι μικροί μας φίλοι θα έχουν δωρεάν είσοδο στο Ζωσιμάδες.
Η προμήθεια των εισιτηρίων θα μπορεί να γίνει από τις 17.00 στο εκδοτήριο στους Ζωσιμάδες με τα εισιτήρια διαρκείας της σεζόν 2019-20 να ισχύουν στον αγώνα.