Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Πετράκης: Δυστυχώς η καλή εικόνα δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα


Ο Γιάννης Πετράκης στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου του Παναιτωλικού


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Είχαμε πολύ καλή εικόνα μέχρι τη στιγμή που δεχτήκαμε το γκολ. Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν ανταμείφθηκε με ένα καλό αποτέλεσμα. Στο α’ ημίχρονο είχαμε τις ευκαιρίες να πάρουμε το προβάδισμα, απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα. Εμείς είμαστε αυτοί που ελέγχαμε το παιχνίδι. Ο αντίπαλος δεν μας έκανε ευκαιρίες. Εμείς είχαμε πολλά και καλά τελειώματα στο α’ ημίχρονο και αν μπορούσαμε να μπούμε μπροστά στο σκορ, τότε θα γίνονταν ένα διαφορετικό παιχνίδι. Δυστυχώς σε μια φάση από το κόρνερ δεχθήκαμε το γκολ, είχε και ο Παναιτωλικός 2-3 καλές ευκαιρίες. Δυστυχώς αυτή η καλή εικόνα της ομάδας δεν συνδυάστηκε με καλό αποτέλεσμα».

Για το πώς θα μπορέσει να πάρει βαθμούς εκτός έδρας στη συνέχεια: «Η ομάδα θα προσπαθεί να παίζει καλύτερα για να κερδίζει τα παιχνίδια. Σήμερα δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις, αλλά πάλι για κάποιο λόγο δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι. Να έχουμε και λίγη τύχη, την οποία δεν είχαμε σήμερα, για να πάρουμε αυτά που δικαιούμαστε να πάρουμε».

Για την εικόνα του Παναιτωλικού: «Όλα τα παιδιά του Παναιτωλικού έκαναν μεγάλη προσπάθεια και πήγαν καλά. Ο Παναιτωλικός έχει ποιότητα στο επιθετικό τρίτο, αλλά αυτή την ποιότητα την ελέγξαμε. Η μοναδική ευκαιρία από συνδυαστικό παιχνίδι ήταν μόνο το δοκάρι. Εμείς κάναμε τις ευκαιρίες μπροστά, αλλά δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ».