Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Το πάλεψε ο ΠΑΣ, αλλά χωρίς βαθμούς όλα πάνε χαμένα!


Οι παίκτες του ΠΑΣ πριν ξεκινήσει το ματς (ΦΩΤΟ agriniopress.gr)


Πικρή ήττα με σκορ 1-0 υπέστη στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό ο ΠΑΣ και εξακολουθεί να είναι στη ζώνη των μπαράζ, νιώθοντας από πίσω και την καυτή ανάσα του Λεβαδειακού που πέρασε με διπλό από την Ξάνθη. Το ματς με την Ξάνθη το Σάββατο είναι οριακό. Η τοπική ομάδα θέλει τη νίκη, για να διατηρήσει τις ελπίδες παραμονής στις επόμενες 8 αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο α’ ημίχρονο και έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες για γκολ μ3ε Νικολιά και Μάνο. Στο διάστημα αυτό ο ΠΑΣ έπαιξε με πάθος και ήταν περισσότερο επικίνδυνος και καλύτερος από τον Παναιτωλικό. Μάλιστα η ομάδα του Αγρινίου δεν φάνηκε απειλητική και ούτε είχε τελική προσπάθεια.

Με το ξεκίνησα του β’ ημιχρόνου, πάλι ο ΠΑΣ βρέθηκε κοντά στο γκολ, όταν στο 47’ κοντινό σουτ του Βιδάλ απέκρουσε ο Γιαννακόπουλος. Μετά το 55’ άρχισε να κάνει κοιλιά λόγω κόπωσης κάποιων παικτών ο ΠΑΣ και να ανεβάσει στροφές ο Παναιτωλικός. Στο τελευταίο 35λςπτο η γηπεδούχος ομάδα ήταν καλύτερη και έβγαινε με καλές προϋποθέσεις στην επίθεση, σε αντίθεση με τον ΠΑΣ που δεν είχαν οι παίκτες του καθαρό μυαλό. Στο 62’ τα «καναρίνια» είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Μάζουρεκ και στο 79’ με κεφαλιά του Άργκους από κοντά έγινε το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ. 

Ο Πετράκης προσπάθησε να φρεσκάρει την ομάδα, αλλά και οι τρεις αλλαγές που έγιναν (με Πάντελιτς, Νάουμετς, Ξύδα) δεν βοήθησαν. Ο ΠΑΣ με λίγη τύχη και καλύτερη προσπάθεια, θα μπορούσε να «κλειδώσει» τη νίκη από το α’ μέρος. Δεν τα κατάφερε και τον τιμώρησε η μπάλα. Στο β’ ημίχρονο από το 55’ και μετά ήταν καλύτερος και πιο ουσιαστικός ο Παναιτωλικός. 

Ο Πετράκης έκανε αλλαγές στην ομάδα. Νέα πρόσωπα στη βασική ενδεκάδα ο γκολκίπερ Νεόφυτος Μιχαήλ, ο Κάργας, ο Σεργκελασβίλι, ο Λεό, ο Βιδάλ. Έμειναν στον πάγκο οι Βελλίδης, Τζημόπουλος και καλύφθηκαν τα κενά των απόντων Λίλα και Αθανασιάδη. 

Όλοι οι παίκτες προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, σύμφωνα και με την αξία του. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προσπάθησαν. Το πάλεψαν, αλλά όταν δεν παίρνεις βαθμούς όλα είναι χαμένα. Περισσότερο φάνηκαν από τον ΠΑΣ οι Νικολιάς, Νεόφυτος Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Αλ. Μιχαήλ. Από τον Παναιτωλικό Άργκους, Γιαννακόπουλος, Μάζουρεκ, ενώ βοήθησε και ο Γκούγκα που μπήκε αλλαγή.  Πολλή καλή η διαιτησία του Διαμαντόπουλου, που δεν αφήνει κανέναν παραπονούμενο. |

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ


Διαιτητής του αγώνα ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), Βοηθοί: Πετρόπουλος (Αρκαδίας), Παλαμίδας (Λακωνίας), 4ος: Βεργέτης (Αρκαδίας). Με κίτρινες παρατηρήθηκαν οι Κάργας (33’), Βιδάλ (42’), Αλ. Μιχάηλ (53’).

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Γιαννακόπουλος, Τσιγγάρας, Μιχάι, Αργκους, Αμαράλ, Ντίας, Λουσέρο (71’Μάρκος Πάουλο), Μάζουρεκ, Μανά (59’ Γκούγκα), Γουίλιαν, Μοράρ (78’ Μπαίροβιτς).
ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ν. Μιχαήλ, Σκόνδρας, Κάργας, Αλ. Μιχαήλ (84’ Ξύδας), Κάστρο, Βιδάλ (76’ Πάντελιτς), Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Σεργκελασβίλι, Λεό (76’ Νάουμετς), Μάνος.