Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Γ. Πετράκης: Τα γρήγορα γκολ έδωσαν πλεονέκτημα στον Ατρόμητο


Ο Πετράκης κάνει δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Είχαμε πολύ δύσκολη αποστολή απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα που 100% της αξίζει να βρίσκεται τόσο ψηλά. Έγινε ακόμα πιο δύσκολη η αποστολή μας όπως εξελίχθηκε το ματς, γιατί στο πρώτο στημένο ο Ατρόμητος κατάφερε να πετύχει γκολ. Αυτός μας δημιούργησε επιπλέον άγχος και δυσκολία. Παρ’ όλα αυτά η αντίδρασή μας ήταν σπουδαία στο α’ ημίχρονο, έγινε προσπάθεια και δημιουργήσαμε τουλάχιστον 3 καθαρές ευκαιρίες και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί μπορούσαμε να κάνουμε κι άλλες ευκαιρίες. Δυστυχώς δεν έγινε.

Με το γρήγορο γκολ στο β’ ημίχρονο, το πλεονέκτημα του Ατρομήτου αυξήθηκε, γιατί παίξαμε στο δυνατό τους σημείο, που είναι η καλή αμυντική οργάνωση και γρήγοροι μπροστά. Δυστυχώς τα δεδομένα δεν άλλαξαν. Για μένα τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο εύκολο γκολ στην αρχή και στις χαμένες ευκαιρίες μας».

Για την επιλογή Νικολιά για δεύτερο ματς ως αριστερού φουλ μπακ: «Τι ευκαιρίες μας έκανε η πολύ καλή ομάδα που λέτε; Μία από μεγάλη μπάλα που δεν έκανε καλή εκτίμηση ο Μιχαήλ. Αυτή ήταν η αποτίμηση ως τότε και μετά στο ανοιχτό γήπεδο βάλανε το 0-2 και είχαν και κάποιες ακόμα ευκαιρίες. Εμείς γίναμε δημιουργικοί παίζοντας πολύ καλά».