Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Γ. Πετράκης: Το αποτέλεσμα είναι το πιο σημαντικό πράγμα


Ο προπονητής Γιάννης Πετράκης και δεξιά ο υπεύθυνος επικοινωνίας Κώστας Πεδιαδιτάκης


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι στη διαχείρισή του για μας. Ο λόγος είναι ότι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα και έπρεπε να κερδίσουμε το παιχνίδι αυτό.
Έπρεπε να έχουμε την ισορροπία, την ωριμότητα και να διαχειριστούμε με τον καλύτερο τρόπο το παιχνίδι, γιατί για μένα το πιο σημαντικό πράγμα στο σημερινό παιχνίδι ήταν το αποτέλεσμα. Λόγω της βαθμολογικής θέσης που έχει ο Απόλλωνας, όχι ποιότητας σαν ομάδα, για μας δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί πετύχαμε τον στόχο. 

Οι παίκτες μου, κατά τη γνώμη μου, είχαν πάρα πολύ πίεση και άγχος, για να πάρουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε. Νομίζω όμως μέσα από το παιχνίδι ελέγξαμε πάρα πολύ καλά. Αν εξαιρέσουμε κάποιες στημένες φάσεις στο α’ ημίχρονο, που ο Απόλλωνας μας έκανε κάποιες ευκαιρίες, νομίζω ότι μέσα από τη ροή του παιχνιδιού δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Στο α’ ημίχρονο κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλά και κάναμε κάποιες καλές και καθαρές ευκαιρίες. Και στο β’ ημίχρονο αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί, γιατί είχαμε καθαρές προϋποθέσεις για να κάνουμε γκολ, δεν είχαμε καλή τελική επιλογή να πετύχουμε δεύτερο τέρμα».