Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

Με τη διαιτησία τα είχε ο Μπάμπης Τεννές


Ο Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου του σταδίου "Ζωσιμάδες"


Ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης Μπάμπης Τεννές στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Δυστυχώς μας αναγκάζουν αντί να μιλάμε για το ποδόσφαιρο και το τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, να μιλάμε για άλλα πράγματα. Ο Απόλλωνας υποβιβάζεται όχι μόνο από τα δικά του λάθη, αλλά και από λάθη άλλων και εννοώ τα τρία τελευταία παιχνίδια και προηγούμενα.
Καθαρό φάουλ στη Λάρισα, δεν δίνει τίποτα, αυτογκόλ. Στο προηγούμενο παιχνίδι ο αντίπαλός μας έπρεπε να παίξει με παίκτη λιγότερο από το 30’ καμία αποβολή. Σήμερα μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε αποτέλεσμα, με κόκκινη στον τερματοφύλακα που δεν υπάρχει. Οπότε καταλαβαίνεται ότι υπάρχει στενοχώρια, γιατί κάνουμε μια προσπάθεια και τα παιδιά νομίζω ότι ανταποκρίνονται εξαιρετικά και δεν παίρνουμε αυτά που δικαιούμαστε, αυτά που μπορούμε να πάρουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Για το παιχνίδι, δεν έχω πολλά πράγματα να πω, νομίζω το είδατε και εσείς. Θα μπορούσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας, αλλά όλες οι αποφάσεις μας ήταν εναντίον μας. Όλοι κάνουμε λάθη, μπορεί και ο συγκεκριμένος διαιτητής να έκανε λάθος, αλλά αυτά τα λάθη που κάνουνε, μας στοιχίζουνε και μας στοιχίζουν πολύ. Να πω συγχαρητήρια στην ομάδα των Ιωαννίνων για τη νίκη της και να της ευχηθώ καλή συνέχεια. Και εμείς να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε εδώ και λίγο καιρό, προσπάθεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή μπορεί να δικαιωθούμε».