Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ήττα 2-0 στη Νέα Σμύρνη και αποκλεισμός από το Κύπελλο


Η φάση που καταλογίστηκε πέναλτι σε βάρος του ΠΑΣ στον αγώνα Κυπέλλου με Πανιώνιο

Ο ΠΑΣ αποκλείστηκε από το Κύπελλο καθώς έχασε 2-0 στη Νέα Σμύρνη από τον Πανιώνιο.
Τα γκολ σημείωσαν στο 51’ με πέναλτι ο Ντουρμισάι και στο 75΄με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Σαραμαντά. Ο Πανιώνιος στο 21’ είχε δοκάρι με τον Ντουρμισάι και στο 16’ ακυρώθηκε γκολ ως επιθετικό φάουλ που σημείωσε πάλι ο Ντουρμισάι. Ο διαιτητής Βρέσκας τα μούσκεψε, αφού το γκολ του Πανιώνιου που ακυρώθηκε ήταν κανονικό και το πέναλτι που καταλογίστηκε σε βάρος του ΠΑΣ ήταν ανύπαρκτο, αφού έγινε επιθετικό φάουλ του Τσιλούλη στον Αλέξη Μιχαήλ.

Ο ΠΑΣ στο α’ ημίχρονο δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ και ειδικά στο 5’ έχασε διπλή ευκαιρία με Μάνο και Αθανασιάδη. Στο α’ μέρος, προσπάθησε ο ΠΑΣ για την πρόκριση, παρά τα όποια προβλήματα είχε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, αφού ο Πετράκης χρησιμοποίησε και παίκτες που ήταν καιρό στον πάγκο. Αλλά και ο Πανιώνιος είχε 2-3 καλές στιγμές για γκολ.

Στην επανάληψη έπεσε γενικά ο ρυθμός του παιχνιδιού. Ωστόσο ο Πανιώνιος κατάφερε να εκμεταλλευτεί κάποιες φάσεις που έκανε και να πάρει δίκαια τη νίκη – πρόκριση. Με τον ΠΑΣ έκαναν ντεμπούτο οι Μάνος, Σεργκελασβίλι. Ο Μάνος είναι από τον Ολυμπιακό παίκτης εγνωσμένης αξίας και σαν πρώτο παιχνίδι δεν τα πήγε άσχημα. Ο Γεωργιανός αμυντικός έπαιξε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.


Ο ΠΑΣ θα πρέπει τώρα να επικεντρώσει την προσοχή στο πρωτάθλημα καθώς το Σάββατο η νίκη στο ματς με τον Απόλλωνα είναι απολύτως αναγκαία.

Διαιτητής του αγώνα ο Βρέσκας (Πιερίας) Βοηθοί: Κρέτσιμος (Δυτ. Αττικής), Παλαμίδας (Λακωνίας) Τέταρτος: Πολυχρόνης (Πιερίας). Με κίτρινες κάρτες παρατηρήθηκαν οι Σταυρόπουλος(17’), Σαραμαντάς (78’) – Μάνος (29’), Ευαγγέλου (52’), Σκόνδρας (53’), Κάστρο (78’). Ο ρέφερι ελέγχεται για το κανονικό γκολ του Πανιωνίου που ακύρωσε αλλά και για το ανύπαρκτο πέναλτι που έδωσε σε βάρος του ΠΑΣ.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Άκης Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεϊτά, Κόρμπος (86’ Μπανανά), Μανθάτης, Τσιλούλης (69’ Καμαρά), Κούρντι, Ντουρμισάι (90’ Οικονομίδης).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης Πετράκης): Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Αλ., Ευαγγέλου, Σκόνδρας, Τσικάρσκι (68’ Σεργκελασβίλι), Κάστρο, Βιδάλ (73’ Παμλίδης), Αποστολόπουλος, Ξύδας, Αθανασιάδης, Μάνος (65’ Κριζμάν).