Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2018

Οι παίκτες που επέλεξε ο Πετράκης για το ματς με Άρη


Η αποστολή του ΠΑΣ για τον αυριανό αγώνα με τον Άρη στα Γιάννινα


Ολοκληρώθηκε και η προετοιμασία το ΠΑΣ για το παιχνίδι με τον Άρη που θα γίνει Σάββατο (22/9) και ώρα 20.30 στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Νέο πρόσωπο ο Ευαγγέλου που αποθεραπεύτηκε. Απουσιάζουν ο τιμωρημένος Κάστρο και οι τραυματίες Παμλίδης και Περιστερίδης. Εκτός αποστολής έμειναν οι Κακούμπα, Ξύδας, Παπαϊωάννου, Κούζικ, Λουκίνας, Ντόλοβατς  και οι νεαροί Λιάσος, Παπαδόπουλος, Γώγος, Βενετικίδης, Νάουμετς που θα παίξουν με την ομάδα νέων.

Η αποστολή με τους παίκτες που επέλεξε ο Γιάννης Πετράκης: Βελλίδης, Μιχαήλ Νεοφ., Μιχαήλ Αλέξης, Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Νικολιάς, Ευαγγέλου, Αθανασιάδης, Βιδάλ, Γιάκος, Μυστακίδης, Κριζμάν, Τσικάρσκι. Μπαπτίστ Λεό.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας ενόψει του αγώνα με τον Άρη, για την 4η αγωνιστική της Super League ΣΟΥΡΩΤΗ Ελλάδας.

Ο τεχνικός της ομάδας μας κ.Πετράκης έκανε ανάλυση τακτικής για το αυριανό παιχνίδι και στη συνέχεια είχαν στο πρόγραμμα διπλό βάσει των οδηγιών του προπονητή.
Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για αύριο. Μαζί του λοιπόν θα έχει τους:

ΒΕΛΛΙΔΗ, ΜΙΧΑΗΛ Ν., ΜΙΧΑΗΛ Α., ΤΖΗΜΟΠΟΥΛΟ, LILA, ΣΚΟΝΔΡΑ, ΣΙΟΝΤΗ, ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ, ΝΙΚΟΛΙΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ, VIDAL, ΓΙΑΚΟ, ΜΥΣΤΑΚΙΔΗ, KRIZMAN, CIKARSKI, BAPTISTE.
Αρχηγός της αποστολής ο Διευθυντής Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκος. Η ομάδα μετά την προπόνηση αναχώρησε για το ξενοδοχείο.