Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Στέφανος Σιόντης αντί του Φάμπρι Κάστρο στον ΠΑΣ


Στο μέσον ο Στέφανος Σιόντης που αναμένεται να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Κάστρο


Ρεπό έδωσε χθες στους παίκτες ο Γιάννης Πετράκης για να ξεκουραστούν και από σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον Άρη στο στάδιο «Ζωσιμάδες».
Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, θα γίνονται καθημερινά προπονήσεις, ώστε να διατηρηθεί σε καλή φόρμα η ομάδα και θα ετοιμαστεί κατάλληλα, προκειμένου να διεκδικήσει τη νίκη επί των Θεσσαλονικέων. Μάλιστα στο στρατόπεδο του «Άγιαξ» λένε ότι η νίκη επί του Απόλλωνα στη Ριζούπολη θα πρέπει να έχει και συνέχεια και θα είναι ακόμη πιο πολύτιμη αν συνδυαστεί και με νίκη το Σάββατο επί του Άρη.

Η Γιαννιώτικη ομάδα έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση, παρουσίασε σημεία βελτίωσης και μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τους τρεις πολύτιμους βαθμούς. Από τέθηκαν  σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του αγώνα με λογικές τιμές, για να μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι όσο το δυνατόν περισσότεροι φίλαθλοι. Μάλιστα είναι και το πρώτο εντός έδρας παιχνίδια της φετινής σεζόν, μετά τα συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια με ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Σμύρνης. 

Ο Γιάννης Πετράκης θα ψάξει για τον αντικαταστάτη του Φάμπρι Κάστρο, γιατί αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα στο ματς με τον Άρη. Τη θέση του ως αμυντικός χαφ θα πάρει ο Στέφανος Σιόντης, αφού ο Άντι Λίλα που παίζει κλασικά σε αυτή τη θέση, έχει τοποθετηθεί από τον προπονητή ως τρίτος στόπερ, με την αλλαγή του συστήματος από 4-4-2 σε 3-5-2. Ο Στέφανος Ευαγγέλου ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού και προπονήθηκε κανονικά το απόγευμα. Απουσίασαν μόνο οι τραυματίες Περιστερίδης και Παμλίδης.

ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Ο ΠΑΣ κλήθηκε σε απολογία για μεθαύριο Πέμπτη για το άναμμα καπνογόνων από την πλευρά των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.