Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Η ΠΑΕ ενημερώνει για τις τιμές και τη διάθεση εισιτηρίων του αγώνα με Άρη


Η διάθεση και οι τιμές των εισιτηρίων του αγώνα με τον Άρη


Από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώθηκαν τα εξής: Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει τη διάθεση των εισιτηρίων της 4ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή Ελλάδας, με τον Άρη στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες».

Στη σημερινή συνάντηση ασφαλείας για το παιχνίδι που έγινε στο Ε.Σ.Ι. «οι Ζωσιμάδες» παρόντων του Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης, εκπροσώπων της Super League, της ομάδας του Άρη και του ΠΕΑΚΙ αλλά και των υπευθύνων της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. Γιάννινα κ. Ιωάννου, ως υπέυθυνο διοργάνωσης αγώνα, κ. Βρόσγου, ως υπεύθυνου ασφαλείας και του κ.Πότση ως υπεύθυνος εισιτηρίων, αποφασίστηκε να μη δοθεί θύρα φιλοξενουμένων ή μεμονωμένα εισιτήρια σε οπαδούς του Άρη.
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους για τον αγώνα με τον Άρη από αύριο Τετάρτη 19/09/2018 και μέχρι την Παρασκευή 21/09/2018 από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής με ωράριο λειτουργίας ΤΕΤΑΡΤΗ, ΠΕΜΠΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από τις 10:00 μέχρι τις 20:00.
Για τον αγώνα κόντρα στον ΑΡΗ θα ισχύσουν οι ακόλουθες τιμές εισιτηρίων:
Θύρα 5 GOLD –> 40€
Θύρα 3 VIP –> 30€
Θύρες 3-4-6 –> 25€
Θύρες 9-10 –> 15€
Παιδικά Θύρες 6-9 –> 10€
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι το κάθε άτομο θα μπορεί να αγοράζει ένα εισιτήριο αποκλειστικά με την ταυτότητα του και το ΑΜΚΑ του.
Τέλος σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και την ΚΥΑ (20/08/2015), σχετικά με την «ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ, ΔΙΑΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ », για την αγορά του εισιτηρίου είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ο ΑΜΚΑ του φιλάθλου υπέρ του οποίου εκδίδεται και η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ για τον 1ο εντός έδρας αγώνα του φετινού πρωταθλήματος ….