Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τέλος Μαρτίου πάλι το Motor Festival στα Γιάννινα

Το… ταξίδι του Motor Festival για το 2018 ξεκινά από τα Ιωάννινα. 

Η μεγαλύτερη γιορτή του ελληνικού Motorsport, που έχει εδώ και καιρό καθιερωθεί ως θεσμός στη χώρα μας, επιστρέφει στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Ηπείρου άκρως ανανεωμένη και πιο… διαδραστική από ποτέ!

Το 11th  Motor Festival Drift Edition, που θα πραγματοποιηθεί το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου στο Πανηπειρωτικό Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΠΕΑΚΙ)  με την υποστήριξη του Δήμου Ιωαννιτών, θα παρουσιάσει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την πιο εντυπωσιακή διαδραστική αρένα μηχανοκίνητης δράσης!

Για πρώτη φορά στη χώρα μας θα διαμορφωθεί στην αρένα του 11th Motor Festival ένα μοναδικό παιχνίδι - ταξίδι της μηχανοκίνησης. Το ελληνικό Motorsport στα καλύτερα του σε μια τετραπλή (!) αρένα δράσης, στην οποία κάθε οδηγός που θα συμμετέχει θα αλλάζει συνεχώς αγωνιστικό περιβάλλον και βαθμό δυσκολίας στην προσπάθεια του να κερδίσει τα βλέμματα και το χειροκρότημα του κοινού. Οι θεατές είναι εκείνοι που θα συμμετέχουν άμεσα, καθώς μέσω της αποθέωσης που θα προσφέρουν στους επαγγελματίες οδηγούς του Motor Festival, θα είναι και αυτοί που θα επιλέγουν το ποιος τελικά θα… οδηγείται στο βάθρο του πιο δημοφιλούς  οδηγού του κάθε αθλήματος.

Ο διοργανωτής του Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, υπόσχεται «μια πρωτόγνωρη εμπειρία για οδηγούς αλλά και θεατές» και όπως τονίζει -  πιστός όλα αυτά τα χρόνια στις αξίες του και στην αποδεδειγμένη διάθεσή του για συνεχή εξέλιξη του φεστιβάλ - «επιστρέφουμε στα Ιωάννινα με στόχο να δημιουργήσουμε μια μηχανοκίνητη διαδραστική αρένα δράσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Αλλάζουμε τα δεδομένα στα μηχανοκίνητα θεάματα και συνεχίζουμε να προβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τους αθλητές του. Η περιπέτεια ξεκινά: Προσδεθείτε»!
Το Greek Tour του Motor Festival Drift Edition για το 2018 ξεκινά δυναμικά το τριήμερο 30 Μαρτίου έως και 1η Απριλίου από τα Ιωάννινα και θα συνεχιστεί σε Αθήνα, Χαλκίδα και Λάρισα έτοιμο να ανεβάσει και πάλι την αδρεναλίνη στα… κόκκινα!