Τρίτη, 20 Φεβρουαρίου 2018

Γκολ ο Λέκκας του ΠΑΣ με την Εθνική Παίδων

Ο Λέκκας του ΠΑΣ σημείωσε το 2ο γκολ της Εθνικής Παίδων


Η Εθνική Παίδων U16 νίκησε 2-0 την Ουαλία στα πλαίσια του Αναπτυξιακού τουρνουά κάτω των 16 που διεξάγεται στο Αγρίνιο. Στην αναμέτρηση έλαβε μέρος και ο Χάρης Λέκκας του ΠΑΣ που σημείωσε το 2ο γκολ. Χαρακτηριστικό του αγώνα, ότι υπήρξε και εφαρμογή του νέου κανονισμού της προσωρινής αποβολής (sin bin).  Πρόκειται για την κανονιστική καινοτομία που δοκιμάζεται από συνομοσπονδίες σε τουρνουά αναπτυξιακού χαρακτήρα, κατόπιν αποφάσεων της FIFA και αντικαθιστά σε ορισμένες περιπτώσεις την κίτρινη κάρτα. Ο ποδοσφαιριστής που αποβλήθηκε προσωρινά ήταν ο Ουαλός Chem Cambell στο 18΄(επανήλθε στο 26΄). Tα γκολ της Ελλάδας πέτυχαν ο Βασίλης Σουρλής στο 37΄ και ο Λάζαρος-Χάρης Λέκκας του ΠΑΣ στο 66΄ της αναμέτρησης.
 
Ελλάδα: Χατζηγιαννάκης, Ρίζος, Σιατούνης (66΄Κωνσταντόπουλος), Γκρόσδης (56΄ Γκούλας), Μανίσογλου (55΄ Τσάβος), Παναγιώτου, Ασλανίδης, Καραμπέρης (66΄ Μαντζουρανάκης), Μπελεβόνης (65΄ Λέκκας), Σουρλής (55΄ Αλτιντζής, [63΄Γεωργακόπουλος]), Σάνι (55΄ Κοτόπουλος).

Ουαλία: Τάιλερ (41΄Ρόμπσον), Ρίου, Φράνκοουμπ (66΄Τέιλορ), Νόουμπλ (66΄ Μέιντλιν), Λόου (63΄ Νας), Κάμπελ (58΄ Κόλγουιλ), Κινγκ (41΄ Ράικαρντ), Γκίμπινγκς, Χολμς (41΄ Ρας), Τόμας, Κινγκ-
Χέιρμς.

* Στον άλλο αγώνα της ημέρας η Ρωσία νίκησε 3-2 τη Σλοβακία. Οι Ρώσοι προηγήθηκαν 3-0, αλλά δέχθηκαν δύο γκολ στις καθυστερήσεις.