Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Γ. Πετράκης: Οι καθυστερήσεις μας έκοψαν τον ρυθμό

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης δήλωσε τα εξής: 


«Καταρχήν να πω ότι σήμερα έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια. Συγχαρητήρια, γιατί όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Και φυσικά και ο κόσμος προσπάθησε να μας παροτρύνει.

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έπαιξε μόνο άμυνα. Στην ουσία ένα σουτ του Τσαμπούρη έγινε στο α’ ημίχρονο από πολύ μακριά που δεν το θεωρώ φάση και μία κεφαλιά του Μαρκόφσκι στο δοκάρι. Επίσης είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που εκτός από ότι ήθελε να παίξει άμυνα, για μένα χρησιμοποίησε αθέμιτους τρόπους, εννοώ τις καθυστερήσεις και ότι συνέχεια πέφταν κάτω και μέσα από αυτό προσπάθησαν να πάρουν το αποτέλεσμα. Για μένα, επειδή αυτό είναι διαχρονική στάση και όχι στο σημερινό παιχνίδι και δεν θα υπάρξει ποτέ από την ομάδα μας, όπως δεν έχει υπάρξει τα τέσσερα χρόνια που είμαι εδώ, εμείς όλοι θέλουμε να πάμε το ποδόσφαιρο ένα βήμα μπροστά. Μέσα από συνθήκες που δεν θα υποβαθμίζουν ή δεν θα μειώνουν την εικόνα και το προϊόν που υπηρετούμε. Αυτό για μένα έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί και το ρυθμό έσπασε και γιατί υπήρξε εκνευρισμός και νομίζω χάθηκε και ο χρόνος από το παιχνίδι.


Στο α’ ημίχρονο «διαβάσαμε» πολύ καλά το παιχνίδι του αντιπάλου, κάναμε με ευκολία φάσεις από τα πλάγια, απειλήσαμε και με κάποια περιφερειακά σουτ, αλλά δεν είχαμε καλή τελευταία πάσα ή σουτ για να βάλουμε το γκολ. Δεν ήμασταν καλοί στην αρχή του β’ μέρους, αλλά μετά το 20λεπτο παίξαμε καλύτερα, κάναμε ευκαιρίες προς το τέλος να πετύχουμε το γκολ, αλλά δεν ήρθε. Ο Λεβαδειακός έπαιξε καλή άμυνα, με εξαίρεση αυτό που είπα για τις πολλές καθυστερήσεις και δυστυχώς δεν φτάσαμε στο νικηφόρο αποτέλεσμα».