Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Φουλ για νίκη ο "Άγιαξ" με μεγάλο σύμμαχο την παράδοση

Οι παίκτες του ΠΑΣ πανηγυρίζουν την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου την περσινή σεζόν.

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Στο ματς της Κυριακής ο ΠΑΣ θα έχει ισχυρό σύμμαχο και την παράδοση όπου οι νίκες του «Άγιαξ» κατέχουν συντριπτικό ποσοστό έναντι του Ατρόμητου.
Στα 21 παιχνίδια που έγιναν μεταξύ των δύο ομάδων στα Γιάννινα από το 1968 μέχρι τώρα για τα πρωταθλήματα Α’ και Β’ Εθνικής, καταγράφονται 18 νίκες του ΠΑΣ, 2 ισοπαλίες και 1 νίκη των φιλοξενουμένων. Μάλιστα στα τελευταία 4 παιχνίδια για τη Σούπερ Λίγκα, όχι μόνο σημειώθηκαν ισάριθμες νίκες του ΠΑΣ, αλλά ο Ατρόμητος δεν σημείωσε και γκολ. Όμως ανεξάρτητα από τα στατιστικά στοιχεία και την προϊστορία, ο Πετράκης στις συζητήσεις που έκανε με τους παίκτες του, τους προετοίμασε για ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα, που τα πηγαίνει καλά εντός και εκτός έδρας.

 
ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ για τον αγώνα της Κυριακής με τον Ατρόμητο στο στάδιο «Ζωσιμάδες». Σήμερα θα γίνει πρωινή προπόνηση όπου ο Γιάννης Πετράκης θα κάνει τις τελικές δοκιμές για το σχήμα και την ενδεκάδα που έχει στα πλάνα του για το παιχνίδι αυτό, αναλύοντας στους παίκτες και το αγωνιστικό προφίλ του Ατρόμητου. Αύριο θα γίνει ελαφρά προπόνηση και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή. Εντάξει είναι ο Χαλκιαδάκης που απουσίασε λόγω τραυματισμού από την προηγούμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚΙ, καθώς έβγαλε το πρόγραμμα της εβδομάδας χωρίς πρόβλημα. Αντίθετα ο Νικολιάς συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης. 

Χτες μικροενοχλήσεις  ένιωσε και ο Βιδάλ, αλλά αποδόθηκε στην κόπωση των τελευταίων αγώνων και όχι σε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού και συνεπώς δεν υπάρχει ανησυχία για τη συμμετοχή του. Ο νεαρός βραζιλιάνος μέσος τα πήγε καλά στα τελευταία παιχνίδια, προσπαθώντας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που του δίνει ο προπονητής για να καθιερωθεί στην τοπική ομάδα. Όπως φάνηκε στις προπονήσεις και σε αυτό το παιχνίδι θα είναι στα πλάνα του Πετράκη. Δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Σκόνδρας και στη θέση του στο κέντρο της άμυνας θα παίξει ο Μπέριος.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ Ο ΕΝΤΕΛΙΝΟ

Ο νεοαποκτηθείς Αφρικανός μέσος Εντελίνο Μιγκέλ Ιέ, μετά τα εργομετρικά που έκανε, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα προσαρμογής για να μπει σύντομα στο κανονικό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους παίκτες.

ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ


Το Σαββατοκύριακο θα είναι στα Γιάννινα και ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης όπου θα συζητήσει με τον Πετράκη και τα μεταγραφικά ζητήματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έκλεισαν αριστερό αμυντικό από το εξωτερικό (πιθανόν από Ισπανία) που μέχρι Τρίτη με Τετάρτη θα είναι στα Γιάννινα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Απομένει μετά η απόκτηση και επιθετικού για να κλείσουν οι τρεις μεταγραφές στις θέσεις που ζήτησε ο Πετράκης για την άμεση ενίσχυση της ομάδας.