Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Γράφει ιστορία η Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας, 0-0 στο Χαριλάου με τον Άρη

Στιγμιότυπο από την αναμέτρηση Άρης - Α. Ε. Καραϊσκάκης Άρτας 0-0


Συνεχίζει να γράφει ιστορία η Α. Ε. Καραϊσκάκης και να διαφημίζει το ποδόσφαιρο της Άρτας. Το μεσημέρι του Σαββάτου μετά από καλή εμφάνιση υποχρέωσε τον πρωτοπόρο Άρη σε ισοπαλία 0-0 τον πρωτοπόρο Άρη στο γήπεδο Χαριλάου της Θεσσαλονίκης για το πρωτάθλημα Β’ Εθνικής.
Η Αρτινή ομάδα με καλή αμυντική κυρίως λειτουργία και με δεμένες τις γραμμές, κατάφερε να «βιδώσει» στο γήπεδο τον Άρη και να πάρει θετικό αποτέλεσμα, με ιστορικές διαστάσεις. Πριν από μερικά χρόνια ο Άρης μεγαλουργούσε στην Α’ Εθνική και η Α. Ε. Καραϊσκάκης ήταν στα αλώνια του τοπικού ποδοσφαίρου της Άρτας.

Κορυφαίος του αγώνα ο γκολκίπερ της φιλοξενούμενης ομάδα ς Μέλκας που στο 94’ έκανε μεγάλη απόκρουση σε σουτ βολίδα του  Βαλεριάνου.

Πριν από τη σέντρα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Τάκη Λουκανίδη που μετά τον Παναθηναϊκό, υπήρξε ποδοσφαιριστής και του Άρη.

Διαιτητής ο Κουναλάκης του συνδέσμου Ηρακλείου.
Βοηθοί: Βρούζος (Πιερίας) - Μανασής (Τρικάλων)
4ος διαιτητής : Κοτσάνης (Δράμας)

Κίτρινες κάρτες: 61’ Δεληζήσης, 91’ Σόουζα – 69’ Μπεκατώρος, 70’ Χούσος, 84’ Καραγιαννίδης

ΑΡΗΣ (Δ. Σπανός): Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Ιντζόγλου, Ντούνης (67΄Μπαργκάν), Παυλίδης (63΄Μιλούνοβιτς), Διαμαντόπουλος, Λώττας (56΄Μουμίν), Πλατέλλας


Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ ΑΡΤΑΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Μπεκατώρος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Χούσος (71΄Ψιάνος), Κόλινς, Λουκίνας, Δημητριάδης (83΄Νικολόπουλος), Μακρίδης (76΄Κυριάκης)