Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Με βροχή σε πλαστικό τάπητα η προπόνηση του ΠΑΣ

Στιγμιότυπο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ στοπ γήπεδο Ανατολής


Τέλος οι Χριστουγεννιάτικες διακοπές για τους παίκτες του ΠΑΣ, καθώς από σήμερα ξεκίνησαν οι προπονήσεις για το επόμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Απουσίαζαν οι ξένοι παίκτες που έχουν μια μέρα παραπάνω άδεια από τους υπόλοιπους.
Η προπόνηση λόγω της βροχής έγινε στο γήπεδο με συνθετικό τάπητα της Ανατολής. Στην προπόνηση έλαβε μέρος και ο Σέχου από την ομάδα νέων του Παναθηναϊκού.
Όπως διέρρευσε, αύριο βράδυ αναμένεται συνάντηση του Ναδάλες με τον πρόεδρο Γιώργο Χριστοβασίλης με σκοπό να βρεθεί λύση και να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα

Επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς μετά τη μικρή διακοπή των Χριστουγέννων για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Η σημερινή προπόνηση της ομάδας έγινε στο γήπεδο της Ανατολής κάτω από έντονα καιρικά φαινόμενα αλλά με τους ποδοσφαιριστές σε πολύ καλή διάθεση έχοντας στο πρόγραμμα παιχνίδι προσαρμογής στοχευμένο σε στοιχεία φυσικής προετοιμασίας.
Λίγο νωρίτερα μέσα στη μέρα ολοκληρώθηκε και το διήμερο αξιολόγησης νέων τερματοφυλάκων για τις ομάδες Κ15-Κ17 του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, που διοργανώθηκε στο Epirus Football Arena από την ομάδα μας, με πάνω από 30 νέα παιδιά να παίρνουν μέρος. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους νέους ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο διήμερο αξιολόγησης, τους γονείς των παιδιών φυσικά που έφεραν τα παιδιά τους από όλη την Ελλάδα αλλά και τις ομάδες των νέων που τους επέτρεψαν να συμμετάσχουν στην αξιολόγηση.

Επόμενη προπόνηση για την ομάδα μας, αύριο στις 15:00.