Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Τον Μπουκουβάλα αντί του Ναδάλες ετοιμάζει ο Πετράκης

Ο Μιχάλης Μπουκουβάλας που είναι από τους ποιοτικούς παίκτες του ΠΑΣ θα καλύψει στο αριστερό άκρο το κενό του Ναδάλες

ΠΗΓΗ: ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝ

Μέχρι και την Κυριακή θα γίνουν προπονήσεις στον ΠΑΣ Γιάννινα, όπου και θα αλλάξουν όλοι τις ευχές για μια καλύτερη πορεία μέσα στο 2018.
Την Πρωτοχρονιά οι παίκτες θα έχουν ρεπό και από Τρίτη τα κεφάλια μέσα με σκληρή δουλειά για νίκη στο πρώτο ματς της νέας χρονιάς με τον Αστέρα Τρίπολης στα Γιάννινα.

Ο Γιάννης Πετράκης μέχρι να βρεθεί αντικαταστάτης του Ναδάλες ετοιμάζει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Μπουκουβάλα. Εκτός από αριστερό αμυντικό, στα μεταγραφική πλάνα του ΠΑΣ είναι η απόκτηση επιθετικού και επιθετικού χαφ. Αυτές τις μέρες θα γίνουν και δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών που έχουν προταθεί στην ομάδα. Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση παιδιών από όλη την Ελλάδα, στα δοκιμαστικά που έγιναν στη σχολή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ υπό την επίβλεψη του Χρήστου Τσελιόπουλου. Πάνω από 30 τερματοφύλακες ηλικίας μέχρι 18 ετών δοκιμάστηκαν τις τελευταίες μέρες. Όσοι επιλεγούν, θα ενταχτούν στο δυναμικό των ομάδων νέων.

ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΜΑΥΡΟΠΑΝΟΥ

Εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις για τη μεταγραφή του Ντίνου Μαυροπάνου στον Ολυμπιακό ή σε ομάδα του εξωτερικού. Για τον λόγο αυτό δεν ήταν στις τελευταίες προπονήσεις και ο διεθνής αμυντικός. Θα κλείσει νωρίς η μεταγραφή Μαυροπάνου, καθώς η ΠΑΕ χρειάζεται χρήματα για να διευθετήσει υποθέσεις δικές της και να μη υπάρξουν άλλα προβλήματα με προσφυγές.

ΣΤΗ «Marca» O KONTE


Στο διάστημα των Χριστουγέννων που πέρασε στην Ισπανία ο Πέδρο Κόντε επισκέφθηκε και τα γραφεία της «MARCA» που είναι η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Ισπανίας. Πρόσφατα η «MARCA» είχε εκτενές αφιέρωμα στον Ισπανό επιθετικό. Ο Κόντε χάρισε στους δημοσιογράφους τη φανέλα με το νούμερο 9 που φορά στον ΠΑΣ Γιάννινα.