Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Την 3η θέση στο European King of TAEKWON-DO Γιαννιώτισσα αθλήτρια

Η Όλγα Κρομμύδα τρίτη σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση TAEKWON-DO


Μια από τις σημαντικότερες διοργανώσεις στην Ευρώπη, το European King of TAEKWON-DO πραγματοποιήθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά στην Θεσσαλονίκη στις 16-17 Δεκεμβρίου 2017 σημειώνοντας τεράστια επιτυχία.
Συνολικά αγωνίστηκαν 1.300 αθλητές από 13 χώρες, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ για διοργάνωση αθλήματος. Ανάμεσα σε αυτούς συμμετείχε και ο Α.Ο. ΝΙΚΗ με την αθλήτρια ΚΡΟΜΜΥΔΑ ΟΛΓΑ. Η Γιαννιώτισσα "Queen" άγγιξε σχεδόν τον τίτλο της βασίλισσας του TAEKWONDO κατακτώντας την τρίτη θέση στην κατηγορία Νεανίδων -58 κιλών. Η Όλγα, στην  καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, τήρησε την υπόσχεση που είχε δώσει στο τουρνουά της Βουλγαρίας κερδίζοντας το θαυμασμό όλων των συναθλητών και προπονητών της. Η κατάκτηση της τρίτης θέσης ικανοποίησε ιδιαίτερα την υπεύθυνη προπονήτριά της κα Δημητρίου Θωμαΐς, η οποία και συνεχάρη την αθλήτριά της για την επιτυχία της. Έτσι η αγωνιστική χρονιά ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο θέτοντας τις βάσεις για μια ακόμη πετυχημένη χρονιά.

Λίγα λόγια από τους προπονητές του Α.Ο. ΝΙΚΗ, κα Δημητρίου Θωμαΐς, κο Σπύρο Καϋμενάκη, κο Τσιαντιώτη Αθανάσιο και κο Κάχρο Κων/νο, οποίοι δήλωσαν ευχαριστημένοι με την  επίδοση της γιαννιώτισσας αθλήτριας. "Συνεχίζουμε την πορεία μας ακόμα πιο δυναμικά με σκληρή δουλειά, επιμονή και πάθος για αυτό που κάνουμε . Οι προσδοκίες μας είναι συνεχώς υψηλές τις οποίες πρέπει να επιβεβαιώνουμε με το αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών μας και το αγωνιστικό τους πνεύμα. Πάμε παντού και κάθε φορά όλο και πιο ψηλά κάθε φορά όλο και καλύτεροι."
Το Δ.Σ. του Α.Ο. ΝΙΚΗ ευχαριστεί όλους τους γονείς και ιδιαίτερα την οικογένεια ΚΡΟΜΜΥΔΑ για την εμπιστοσύνη και την βοήθεια στην  αποστολή και εύχεται σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες καλή δύναμη, καλή συνέχεια και πάντα επιτυχίες!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!