Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Γ. Πετράκης: Δείξαμε τον χαρακτήρα που έχουμε ως ομάδα

Οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στη συνέντευξη Τύπου


Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε τα εξής: «Πιστεύω ότι μέχρι το 60’ έγινε ένα κλειστό, χωρίς φάσεις και ρυθμό παιχνίδι. Στην αλλαγή σχηματισμού μετά τον τραυματισμό του Τζημόπουλου, χάσαμε την αμυντική μας συγκέντρωση και μας έβαλε ένα ωραίο γκολ η Κέρκυρα με μπαλιά στην πλάτη. Μετά έγινε άλλο ματς. Μετά η ομάδα έγινε αυτό που θέλουμε και σκεφτόμαστε ότι μπορούμε να είμαστε. Δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε πίσω στο σκορ, αλλά καταφέραμε και το γυρίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα και πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στα παιδιά.

Η Κέρκυρα σε όλο το ματς είχε μία ευκαιρία στο δοκάρι από δικιά μας ασίστ κι ένα παιδικό λάθος στο τέλος στις καθυστερήσεις. Απαγορεύεται να ξαναγίνουν τέτοια λάθη, θα το συζητήσουμε με τα παιδιά στα αποδυτήρια αυτό που έγινε. Σπουδαία νίκη και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι».

Για το τι άλλαξε το παιχνίδι, τα πρόσωπα ή το σύστημα του Πετράκη (4-4-2): «Τα 3 παιδιά που μπήκανε ήταν καλοί και μετά βοήθησε ο σχηματισμός. Με την προσωπικότητά τους και την ενέργεια βοήθησαν πολύ την ομάδα».